Sådan vælger du en internetforbindelse til at se kameraer over internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forstå, at typen af ​​DSL-tjeneste har en væsentlig indvirkning på netværksydelsen af ​​en DVR.

2.

Ved at flere DSL-tjenester er tilgængelige for dem, der ønsker at abonnere på en internetforbindelse.

3.

Hent detaljer om upload og downloadhastigheder samt omkostningen involveret i hver forbindelse.

4. Hent fra dit DSL-abonnement en uforanderlig IP-adresse, som er godkendelsen af ​​dit specifikke udstyr for at oprette forbindelse til internettet.

5.

Vet, at det, der svarer direkte til det valgte telefonlinjeabonnement, vil være kvalitet og videofeed og hastigheden af ​​udsendelsen.

6. < Vælg en internetforbindelse med høj hastighed, der giver optimale fordele.

Tips og advarsler

  • ADSL-abonnementet er mere egnet med hjemmet krav, da det giver en højere dataoverførselshastighed til download fra internettet, som normalt er den primære nødvendighed i boliger end for uploading.
  • SDSL giver en høj overførselshastighed både til download og upload. Som overvågnings-DVR'er streamer kontinuerligt levende videofeeds gennem en række kameraer, kræver de denne type abonnement.
  • Sørg for, at du anskaffer en statisk IP-adresse. En dynamisk IP-adresse betyder, at du tjekker det hver gang du vil logge ind online, hvilket kan vise sig at være forvirrende.
  • Det er muligt at se overvågningen af ​​dit hus, mens du er væk, når du har en internet-tjeneste tilsluttet til dit netværk og til din bevægelsesfølsomme DVR. Dit udstyr kan være forbundet til internettet, enten via telefonlinje eller med bredbåndstjeneste. Her kan du vælge en internetforbindelse for at se kameraer over internettet.