udgifter til toner vs blæk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-07

Laserprintere stole på tonerpatroner og inkjet -printere anvender traditionelle blækpatroner til printere . Disse patroner varierer i pris og tonerkassetteydelse , påvirke hvilken type printer du skal købe

Pris Point

Priserne kan variere meget for tonerpatroner og blækpatroner . Pr. september 2010 , kan den gennemsnitlige blækpatronen koste mellem $ 10 til $ 40. Prisen for en gennemsnitlig tonerpatron er mellem $ 30 og 200 dollars. Varierer baseret på mærke og type printer .

Patronydelse

patron er et af de områder, hvor toner og blækpatroner varierer meget . Det gennemsnitlige udbytte for en inkjet patron numre i hundredvis af sider på en 5 procent dækning . For en tonerkassette , er den gennemsnitlige sidekapaciteten numre i tusindvis , med højtydende modeller producerer 9. 000 sider eller mere på den samme dækning .

Inkjet sidepris

Ifølge High Springs Copy Center , som i September 2010 , kan den gennemsnitlige udgift pr side til inkjet- printere spænder fra $ 0. 09 til $ 0,20 for sort /hvid og $ 0,22 til $ 0,45 for farve . Dette forudsætter mellem 5 procent til 40 procent blæk dækning på en side og inkluderer omkostninger til 20- pund obligation papir .

Toner sidepris

Den gennemsnitlige udgift pr side for laserprintere kan variere fra $ 0,11 til $ 0,18 for sort og hvid og $ 0,25 til $ 0,60 for farve . Dette omfatter udgifter til ark papir og forudsætter mellem 5 procent og 40 procent tonerdækning på siden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en Sony Vaio bærbar 

Kommentarer

Code:
change