hvordan man kan reparere en klæbrig museknap på en HP Pavilion PC

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-05

HP Pavilion pc'er kan bruge en række forskellige computermus såsom trådløse , optiske og mekaniske . Ligegyldigt hvilken type mus din HP Pavilion PC har , overarbejde musen kan blive beskidt og kræver en grundig rengøring . Et snavset mus vil få knapper at holde fast , markøren til ikke at reagere og musen ikke fungerer korrekt . Rens din mus ved hjælp af kun et par værktøjer

Du skal bruge: .
håndklæderuller
Sprit .
Dåse komprimeret luft .
Vatpind .


1 .
Fjern musen fra computeren . Træk stikket musens ledning fra PC'ens serielle port . Hvis din mus er trådløs , fjernes musens USB-enheden fra computeren og læg det på et sikkert sted .
2 .
Fugt et stykke køkkenrulle med sprit . Hold køkkenrulle fugtig , men ikke klæg . Du ønsker ikke , at det dryppende våd .
3 .
Tør ydersiden af musen med køkkenrulle for at fjerne snavs eller træghed , der er på ydersiden af musen .

4 .
Brug en dåse komprimeret luft til at sprøjte luften i revnerne på musen . Den komprimerede luft vil fjerne støv og snavs , der kan være årsag musen knapper til at holde .
5 .
Vend musen på hovedet . Gnid den optiske LED lys med en vatpind fugtet med sprit . Tillad LED lys til lufttørre . Hvis din computer mus har en kugle i stedet for en optisk LED- lys , gnide bolden med den mættede vatpind , indtil bolden grundigt rengjort . Støv , kan snavs og andre aflejringer på LED lys og få musen til at ikke arbejde ordentligt .
6 .
Sæt musens ledning til din PC 's serielle port eller indsætte den trådløse USB-enheden i USB- porten .


Previous:nothing Next:hvordan man kan vise et pas i en vista computer 

Kommentarer

Code:
change