10 computer inputenheder

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-11

Inputenheder er afgørende for at bruge en computer . Disse enheder giver brugerne mulighed for at interagere med de programmer, som computeren viser . Uden input-enheder , vil computeren være andet end en skærm, der viser noget tilfældigt og lidt brug . Der er mange forskellige typer af inputenheder , at alle giver os mulighed for at interagere på forskellige måder .

Keyboard

Et keyboard består af en række nøgler , der kan presses til at indtaste kommandoer eller bogstaver . Disse bruges til at skrive dokumenter , men kan bruges til at navigere brugergrænseflader i stedet for en mus .

Mus

En mus består af en kugle eller laser, sporer bevægelse af enheden . Computeren er i stand til at registrere bevægelser af musen og oversætte det som bevægelse af markøren på skærmen . En mus indeholder også knapper , der giver brugeren mulighed for at vælge objekter , flytte vinduer eller åbne programmer . Mange også en rullehjul at give mulighed for at rulle gennem lange dokumenter eller websider .

Trackball

Disse enheder fungerer som en almindelig mus med undtagelse af brugerne ruller en bold inde i en base i stedet for at flytte enheden over bordpladen . Mange brugere foretrækker en trackball til en mus , fordi det involverer færre håndled bevægelse , reducerer gentagne bevægelse spørgsmål .

Touchpad

Det er en enhed typisk findes på bærbare computere . Det fungerer som en mus eller trackball , undtagen det er en fladskærm du flytter fingeren på tværs . Bevægelsen af din finger registre markørbevægelser på skærmen . Mange touchpads gør det nu muligt gestus til at rulle gennem dokumenter eller zoome ind på et foto . Knapper er typisk under touchpad .

Grafik Tablet

Disse enheder bruges som et stykke papir og en blyant . Disse tillader kunstnere at trække mere naturligt i et grafikprogram . De har en stylus , der ligner en plastik blyant , som du kan bruge til at trække på en fladskærm . Enheden vil registrere trykket af brugerens hånd for at tegne lysere eller mørkere streger på skærmen . Mange har endda viskelædere på bagsiden , der giver dig mulighed for at slette fejl med pennen .

Touchscreen Monitor

Disse enheder dobbelt så et output og input -enhed . De viser den computer miljø på skærmen , og tillader brugeren at manipulere og kommunikere med det bare ved at berøre skærmen . Disse kan træde i stedet for en mus , og selv et tastatur , hvis et virtuelt tastatur program er installeret .

Joystick

Disse enheder er primært brugt til computerspil . De består af en pind på en base med forskellige knapper , der alle har forskellige funktioner . Det fungerer svarer til et åg på et fly , hvilket gør dem velegnede til flysimulatorer .

Scanner

Disse enheder giver en bruger at indtaste et fotografi eller et dokument i computeren . Ved at placere et stykke medier i en scanner , kan du oprette en billedfil , som kan åbnes og manipuleres på computeren .

Mikrofon

Dette er en anordning, der anvendes til at indtaste tale og data og lyd . Du holder mikrofonen op til en kilde , mest sandsynligt en persons mund , og det registrerer lydene og input dem i lydoptagelse applikationer . Dette vil lade dig gøre mange ting , lige fra at indspille en sang til at snakke med nogen på Skype .

Webcam

Det er en lille video kamera , der tager video og input det til computeren . Disse giver dig mulighed for at optage og sende små videoer eller en video chatte med nogen over internettet .


Previous:nothing Next:vægten specifikationer en hk ze4600 

Kommentarer

Code:
change