HP Pavilion 503x specs

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-25

Stationære computere udføre mere effektivt end laptops og er mere overkommelige . HP Pavilion 503X overstiger de standarder, ønsket af den gennemsnitlige bruger i en stationær computer . De specifikationer gør det muligt at blive brugt til at surfe på Internettet , lagring af digitale billeder , se video i høj kvalitet og spille spil sammen med at arbejde , når det er nødvendigt. De 503X kører og er optimeret til Windows XP .

Processor

Performance med 503X er udpeget primært af Intel Celeron -processor , der opererer ved en frekvens på 1 . 8 GHz monteret på et bundkort med 845GL chipset .

Hukommelse

To RAM slots på bundkortet hold DDR SDRAM -hukommelse med en hastighed på 133 MHz . Computeren leveres med 128 MB RAM og kan blive opgraderet til 2 GB .

Hard Drive

Store vigtige data , billeder og videoer på 40 GB harddisk , hvilket giver mulighed for masser af plads , selv med operativsystemet installeret . Ekstra harddiske kan tilføjes til udvidet lagringskapacitet .

Udvidelsesplads

En 1,44 3,5- tommers diskettedrev er inkluderet , sammen med en grundlæggende 48X cd-rom -drev og en cd-RW til at skrive CDS , og understøtter hastigheder på op til 32X .

Forbindelse

Opret forbindelse til internettet gennem Cheetah modem med en telefonlinje eller gennem bredbånd med 10/100BT integrerede net RJ -45 port .

Lyd og video

Video og lyd er integreret på bundkortet , hvilket eliminerer behovet for separate kort . Den AC97 lyd giver klare , lyd mens videoen giver levende billeder og farver til at vise på skærmen .

Eksterne porte og Udvidelsesplads

Plug op til seks USB- enheder med de fire havne, der i ryggen og to i foran . Derudover enhed omfatter PS2 porte til et tastatur og en mus til plug i. En serie-og parallel port der også gives . Du kan tilføje op til tre PCI -enheder til computeren for lyd , video og yderligere ekspansion kort.


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en cd boot sektor til usb 

Kommentarer

Code:
change