Hvad er HP disk sanitzer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-19

Mange filer på din computer , kan synes at være slettet , men kan faktisk være tilbagebetalt fra harddisken , og udgør derfor en sikkerhedsrisiko. HP Disk Sanitizer er et værktøj fra Hewlett Packard , som permanent ødelægger følsomme data

Funktioner

HP Disk Sanitizer er et program at sletter alle data på en harddisk . Det virker som en elektronisk papir shredder , således at slettede oplysninger på computeren, kan ikke hentes via hacking eller data opsving .

funktioner

Den Disk Sanitizer kan køre fra enten en startbar cd eller en USB- drev og bruger en amerikanske forsvarsministerium algoritme til at slette specificerede data permanent fra en computer . Selv om det ofte er brugt på de enkelte computere , kan Disk Sanitizer køre på et netværk , så virksomheder med HP -computere kan trygt slette filer og beskytte følsomme data .

Krav

HP Disk Sanitizer arbejder med Microsoft Windows XP og nyere Windows-operativsystemer , og det vil kun køre på HP Compaq Business desktops produceret i 2005 eller senere . Disk Sanitizer er gratis tilgængelig til download på Hewlett Packard hjemmeside .


Previous:nothing Next:introduktion til computerens komponenter 

Kommentarer

Code:
change