Hvad er Microsoft Bluetooth-optælling ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-08

Bluetooth er en trådløs teknologi standard, der bruges til udveksling af data mellem computer enheder . Sådanne enheder , på grund af uforenelighed , kan ikke umiddelbart være i stand til at forbinde eller kommunikere med hinanden . Microsoft Bluetooth Enumerators bidrage til at overvinde dette problem

Definition

En Microsoft Bluetooth -optælling er en protokol sæt , eller sæt af standarder eller retningslinjer , hovedsagelig bruges til at organisere og lette dataoverførsel mellem ekstern Bluetooth -enheder . Bluetooth Enumerators er undertiden benævnt Bluetooth dongles eller adaptere .

Process

En Microsoft Bluetooth -optælling er en trådløs adapter enhed, som muliggør en PC uden indbygget Bluetooth til at kommunikere med Bluetooth -enheder som Bluetooth-aktiverede tastaturer , mus og mobiltelefoner . En Bluetooth-optælling indeholder en Bluetooth -radio , som sender elektroniske signaler oversat af en Bluetooth- enhed til binær kode , eller en serie af nuller og ettaller et edb -system kan forstå .

Begrænsninger

Microsoft Bluetooth Enumerators virker kun på Windows XP og senere Windows -operativsystemer . Den Bluetooth-optælling kan linke ikke-Bluetooth indlejrede anordninger til Bluetooth indlejrede enheder inden for en afstand af cirka 100 meter .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en hk ze4200 bærbar 

Kommentarer

Code:
change