Hvordan fjerner jeg skruer fra en ecs557 ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-22

De fleste af de skruer, der holder Elite ECS557 er på undersiden af den bærbare computer , under tastaturet , og på bagsiden af den bærbare computer , hvor hængslerne er placeret . Disse skruer kan synes utilgængelige , hvis skruetrækker du bruger, ikke er den rigtige størrelse , eller hvis skruen er strippet . Stripping opstår , når en skrue er fjernet mere end et par gange og skruen tråde bliver bredere . Overdreven magtanvendelse kan også forårsage af strippet skruer . Men de rette værktøjer kan fjerne den ECS557 skruer med relativ lethed .

Du skal bruge:
Precision skruetrækker sæt
. Langskaftet Phillips skruetrækkere .
Phillip skruetrækker tips .
Limning kit .
Lille stykke bøjeligt aluminium eller metalplader .
Silikone lim .
Laptop skrue emhætte .


1 .
Placer en præcision stjerneskruetrækker ned i hver af de plastikskruelåg brønde i bunden af computeren . Præcisionen stjerneskruetrækker ligner et ur maker 's skruetrækker , som gør det nemt at komme til små skruer , som dem på en ECS557 .
2 .
Omlæg Phillips præcision skruetrækker for en lang Phillips skruetrækker med en lille spids , hvis skruen stadig ikke komme ud , eller hvis det ikke er tilgængelig gennem plasten godt .

3 .
Tryk ned på skruen hoved med skruetrækker lidt hårdere end normalt , mens de samtidig forsøger at skrue det . Undgå overdreven kraft .
4 .
Brug en anden skruetrækker tip , hvis du stadig er på et tab . Denne lille forskel i størrelse kan arbejde til din fordel . Må ikke anvendes stærkt pres for at skruetrækkeren når de forsøger at fjerne det , eller du vil fratage det endnu mere .
5 .
Anvend limning kit til lederen af en skrabet skruehovedet og indsætte dine skruetrækker i limning kit . Tillad limning kit til tørre i den tid, der er angivet på pakken vejledningen . Drej skruen forsigtigt mod uret for at fjerne .
6 .
Stick et lille stykke bøjeligt aluminium eller metalplade til skruehovedet med en dråbe af silicium lim , hvis du ikke har limning kit og du bestemme , at skruen grundigt strippet . Vent til limen tørre i et par timer . Start skrue den nitte med en stjerneskruetrækker at indsætte føreren , hvor skruehovedet slots
7 .
Fjern stak skruer med en skrue emhætte placeret over skruehovedet . . Dette er et værktøj , der Burrows i hovedet af skruen og forhindrer slip . Det har også en magnetisk hoved til at hjælpe dig med at få skruen ud .


Previous:nothing Next:hvordan man kan nulstille min hp jetdirect kasse 

Kommentarer

Code:
change