Hvordan kan jeg brænde musik -cd i tidsstyret afsnit?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-06

En musik-cd er adskilt i portioner kaldet spor . Når du brænder en musik -cd , det program, du bruger til at gøre det automatisk tildeler hver sang fil, du tilføje et nummer , som bestemmes af den rækkefølge , du vælger at sætte dem på disken . Hvis du vil have mere end én sang på et spor , eller ville gerne dele af en optagelse på forskellige baner , bliver du nødt til at købe digitale audio -software til at opdele eller kombinere musikfiler

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
Computer sag .
Strømforsyning .
Bundkort .
Central processing unit .
Termisk paste .
CPU køleprofil .
Kølelegeme fan .
Random Access Memory .
Grafisk Processing Unit .
Harddisk .
Disk bakke drev .
2 ventilatorer .
Monitor .
Tastatur .
Mus .

Sony Acid Pro


1 .
Download og åbn Acid Pro ( se ressourcer) . Et nyt projekt åbner af sig selv.
2 .
Tilføj dine sange til projektet . Søg efter og dobbeltklik på dem i vinduet til rådighed. Dobbelt-klik på dem i " Project " vinduet og betegner dem som "one-shot " under " spor type " valg. Dette vil forhindre Acid Pro fra at foretage tempo justeringer .
3 .
Træk Blyantværktøjet tværs af tomme spor baner for at tilføje lyd i den rækkefølge , du ønsker . Hvis du opdele en sang , tegne hele sangen , skal du klikke hvor du ønsker at adskille sangen og tryk på " S " for at dele det . Slet de resterende dele af sangen , og træk det valgte til begyndelsen af projektet . Gentag denne proces for hver sang sektion .
4 .
Klik på " File " valg i hovedmenuen baren og vælge " Render som " at hoppe din lyd i én fil .

Pro Tools


1 .
Download og åbn Pro Tools ( se Resources ) . Opretter et nyt projekt .
2 .
Tryk på " Ctrl " + " Shift " + " N "for at oprette en ny lydspor . Vælger at gøre en stereo-spor , og klik på " Opret ".
3 .
Klik på fanebladet "Lyd" i menuen øverst på programmet og vælg " Importer lyd . " Du vil blive præsenteret for et søgevindue tilføje lydfiler til projektet . Vælg dem , du ønsker at tilføje , skal du klikke på " Konverter " knappen til højre , og derefter på " Done " -knappen .
4 .
Tryk på " Ctrl " + "=" at vende på banen vinduet i Pro Tools , hvis det ikke allerede er vist . Sporet vinduet angives af de viste bølgeformer af dine lyd- filer, som ligner strittende linjer placeret over vandrette rækker .
5 .
Brug håndværktøjet er placeret over din bølgeformer til at trække din lydfiler i den rækkefølge , du vil have dem til at blive vist hvis du kombinerer flere sange . Tryk på " Ctrl " + "A " for at vælge hele projektet for hoppende til en enkelt lydfil . Hvis du opdele en enkelt sang i flere filer , skal du bruge markeringsværktøjet til at trække over portioner du ønsker at hoppe individuelt .
6 .
Klik på filen fanen i hovedmenuen baren og vælg " Bounce til disk . " Vælg den kvalitet og placering af din lydfil , name it og tryk på " Enter " på tastaturet .

Adobe Audition


1 .
Gå til "Filer" fanen i hovedmenuen og vælg " Åbn ". Klik på din sang filer eller holde " Shift " og klik for at tilføje flere filer , og tryk på " Enter ".
2 .
Klik og træk dine lydfiler ind på banen vinduet for at føje dem til projektet, som vil vise det fulde bølgeformer .
3 .
Klik og træk din lyd til den rækkefølge , du ønsker det i. Fremhæv sektioner du ønsker at hoppe til et spor ved at trække hen over dem med musen .

4 .
Gå til Filer fanen øverst og vælg " Eksporter ". Navngiv din fil , vælg en placering og trykke på " Enter ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde en dvd fra en sim -kort 

Kommentarer

Code:
change