Hvorfor skal jeg have en skærm med høj opløsning ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-23

Selvom du kan arbejde godt sammen med en regelmæssig display , er det blevet til gavn at skifte til en skærm med høj opløsning . Programmering i dag er gjort for at matche de nye teknologier , og det betyder alt er gjort i høj opløsning format

Visning Evne <. /h2 > Alle nye software bruger high -end kvalitet grafik . Det bruges i operativsystemer, annoncer på internettet , selv video streaming . Sider på internettet er skrevet for højere opløsning skærme , og hvis du ikke bruger en skærm med høj opløsning , vil dine sider ikke blive vist korrekt .

System krav

De nyeste operativsystemer kræver høj opløsning skærme . Ny 3- D animation og grafik kræver en skærm med høj opløsning til at se dem ordentligt . Når du opdaterer dine drivere du vil få high definition drivere, der har brug for en skærm med høj opløsning .

redigering

Næsten alle tager hjemmevideoer og billeder . Det er uploadet til deres computer , hvor de redigere den . Digitale kameraer og videooptagere bruger høj opløsning . Detaljer bliver samlet op i billedet , der ikke kan vises på en lav opløsning skærm .

resolution

En pixel er en enkelt prik på skærmen . Et billede består af millioner af pixels . Høj opløsning skærme kan vise flere af dem pixels , hvilket betyder prikker vil være mindre . Det giver en jævn billede af farve i stedet for en grynede billede, der vises på lav opløsning skærme .

Resum¨¦

Tænk på en pickup truck . Robuste suspension , tunge stød , store bugsering kapacitet med en undermålere motor . Du kan indlæse lastbil op , men det kommer ikke til at gå meget langt . Det er det samme med dit system . Du har stærke programmer , der har brug for en stærk skærm til at håndtere , hvad dit system lægger ud .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer vand til din printer patron 

Kommentarer

Code:
change