Sådan nulstiller en hk d4160 blækpatron

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-27

Hewlett Packard gør blækpatroner til printere let for forbrugerne at skifte og service . HP D4160 -modellen har sort og farve blækpatroner , der skal tilpasses , når det først er installeret . Blækpatronerne kan også brug for nogle rengøring for at sikre korrekt udskrivning . Disse patroner kan nulstilles når som helst printer blæk kommer ikke ud på papiret korrekt

Du skal bruge: .
Destilleret vand
. Kaffefiltre .
Papirservietter .


1 .
Sluk for printeren, og lad det sidde i 30 minutter, hvis du bare udskiftet en printer blækpatron og det er ikke udskrives korrekt . I nogle tilfælde vil den halve time inaktivitet giver luften blækpatroner til boble til toppen , og dermed udjævning af printerblæk flow .
2 .
Rens blækpatroner til printere med HP D4160 renere nytte ved at indlæse hvidt papir i skuffen og trykke på " Setup " knappen på printerens kontrolpanel . Tryk på en af piletasterne , indtil " Tools " vises på udlæsning , og tryk på " OK " knappen . Tryk på en af piletasterne til at markere "Clean printerpatroner , " og trykke på " OK " knappen for at udskrive en testside , der viser justeringer af Hewlett Packard rengøring nytte .
3 .
Tænd printeren , og åbne døren i løbet af de blækpatroner . Vent til transport for at flytte til højre og stop . Træk netledningen ud af bagsiden af printeren . Fjern blækpatroner til printere én ad gangen ved at trykke ned på toppen og trække det fra holderen . Fugt en lille del af kaffefilter med destilleret vand , og tør kobber kontakterne på bagsiden af blækpatronen , så man undgår blækket distribution dyserne på den tilstødende bunden . Lad patronen tørre i 10 minutter på et stykke køkkenrulle , inden batteriet og rengøring den anden .
4 .
Tag patronen holder sort printerblæk fra højre side af patronen indehaveren. Efterlad det på et stykke køkkenrulle med dyserne opad i to timer at lade den lille printer blæk kanaler at løbe ud helt sort blæk sediment . Udskift patronen , og test af udskriftskvaliteten .
5 .
Klik på " File " på menulinjen på skærmen , og klik " Udskriv "for at åbne en dialogboks . Klik på fanebladet "Funktioner "og klik på " Printer tjenester " valg at åbne værktøjskassen . Klik på " Ret ", og følg anvisningerne på skærmen for at udskrive en testside som Hewlett Packard Printeren justerer patroner og kalibrerer indstillingen .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en 2008 medie pc 

Kommentarer

Code:
change