computer backup lagerenheder

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-11

Computer backups er kopier af data foretages på en sekundær lagerenhed, der giver brugerne mulighed for at få adgang til filer i det tilfælde, at deres primære computer harddisk eller lagerenhed fejler . Backups er en vigtig del af datasikkerhed , fordi spørgsmål som fysisk harddisk skader , varme og ild kan forårsage pludselige tab af data . Der er en række data -lagringsenheder , som normalt bruges til backup -filer .

Eksterne harddiske

Eksterne harddiske er harddiske , der er selvstændig og oprette forbindelse til en computer ved hjælp af et datakabel som et USB-kabel eller FireWire- kabel . Eksterne harddiske er ofte en foretrukken type lagringsmedie , fordi de kan have stor lagerkapacitet grænser der er lig med eller bedre end lagerkapaciteten på interne harddiske . Det betyder en top -of-the- line eksterne harddisk vil typisk være i stand til at sikkerhedskopiere alle data på en intern harddisk , selvom drevet er fuld af store filer, såsom musik og videoklip .

USB tommelfinger drev

USB tommelfinger drev eller flash -drev er små bærbare datalagring enheder, der fungerer på samme måde som eksterne harddiske , bortset fra at enheden tilsluttes direkte til en USB- port og bruger flash -hukommelse til at gemme data . USB -flashdrev hukommelse er almindeligt mellem 1 gigabyte og 32GB , men de gør større kapacitet drev . High -end flash -drev har betydeligt mindre lagerplads end high-end eksterne harddiske , men de kan være tilstrækkelig til at sikkerhedskopiere vigtige dokumenter , fotos og et begrænset antal video- og lydfiler .

DVD'er og CD'er

DVD'er og CD'er er mulige data backup medier for computere med DVD-eller CD-skrivning kapaciteter . DVD'er og CD'er er egnet til opbevaring af mindre mængder af data, men lagring af store filer kan kræve brug af flere diske og brænding af data på diske , kan være tidskrævende .

Disketter

Disketter eller disketter er en forældet data lagringsmedium , som engang var den dominerende type lagringsmedie . Mens disketter er forældede til sikkerhedskopiering af data på nye computere , kan disketter være en måde at opbevare dokumenter og andre data på gamle computere , der ikke er kompatible med andre data lagringsmedier .

Remote Computere

En anden mulig data backup løsning er at lagre oplysninger om fjerncomputere såsom andre computere på dit netværk eller computere via internettet . En enkel måde at sikkerhedskopiere vigtige filer er at sende filen til dig selv som en vedhæftet fil . Filen gemmes på e-mail server, så du kan få adgang til den i din e-mail til enhver tid fra enhver computer med en internetforbindelse .


Previous:nothing Next:10 computer inputenheder 

Kommentarer

Code:
change