computerskærme , der roterer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-21

En roterende computerskærmen kan give en bedre oplevelse og kan også gøre arbejdet lettere og mindske overanstrengelse af øjet på grund af en forkert placeret skærm . Der er flere forskellige muligheder til rådighed på markedet i dag , og computerbrugere har også mulighed for at købe en stand , der giver dem mulighed for nemt at dreje og rotere deres eksisterende skærm .

Widescreen Rotation Skærme

LCD , eller flydende krystaller , monitorer er fladskærme designet til at producere øget farvedybde og rigdom og overlegen billedkvalitet og er de mest almindelige typer af computerskærme til rådighed . HP gør flere forskellige størrelser af stående wide- screen roterende skærme . Andre selskaber , der tilbyder LCD- roterende computerskærme omfatter Lenovo , NEC , ViewSonic og Samsung . Disse varierer i pris fra ca $ 150 til $ 1. 000.

Full-Screen Rotation Skærme

Fuld skærm skærme er lidt billigere i almindelighed end wide- screen skærme , og der er flere forskellige størrelser og modeller i fuld skærm roterende computerskærme på markedet i dag . Lenovo, HP og Planar giver alle modeller, der spænder i pris fra omkring $ 150 til $ 600.

Roterende Computerskærm Stativer

For dem , der ønsker fordelene ved en roterende computerskærm , men ikke ønsker at udskifte deres eksisterende skærm , computerskærm stande , der kan understøtte en eller flere skærme på samme tid og tilbyder også roterende kapaciteter er et godt alternativ . Disse overvåge står varierer i pris fra ca $ 200-$ 600.


Previous:nothing Next:min Panasonic DVD -optager har et problem at færdiggøre en DVD - RW 

Kommentarer

Code:
change