dell inspiron 1000 specifikationer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-15

Dell Insprion 1000 er en høj kvalitet laptop , at selv lidt ældre nu , er stadig i brug fra 2010 . Dell solgte Inspiron 1000 i tre konfigurationer , som tillod dem, der kun ønskede en grundlæggende computer til at betale mindre , snarere end at skulle købe den mere kraftfuld version de ikke har brug for . Alle tre Inspiron 1000 konfigurationer kom med en Intel Celeron Processor , kører på 2 . 2 gigahertz ( GHz ) .

Operating System

Dell solgte Inspiron 1000 med en pre -loaded kopi af Microsoft Windows XP Home Edition , som køberne kunne opgradere til Professional udgaver for en ekstra betaling . Windows XP var virksomheden standard operativsystemet i flere år med mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner stadig bruger det som i 2010 . Den ordning, brugere med nem adgang til en bred vifte af programmer , for næsten ethvert behov . Microsoft annoncerede i slutningen af support til Windows XP i april 202C dog med udvidet support sluttede i april 2014.

Hukommelse RAM

Computere bruge random access memory ( RAM ) til at gemme midlertidige data . Jo mere RAM en computer har , jo mere opgaver og oplysninger, som den kan behandle på en gang . Dell Inspiron 1000 kom med to RAM muligheder : 256 megabyte ( MB ) , hvilket gav mulighed for en opgradering på et senere tidspunkt , eller maxed ud RAM kapacitet på 512 MB . Denne model bruges til DDR SDRAM hukommelse på 266 megahertz ( MHz ) bus frekvens .

Hard Drive

En computers harddisk i en computer giver sin opbevaring. Jo større plads på harddisken , jo flere data en computer kan gemme uden at skulle bruge eksterne lagerenheder såsom CD-rom'er og flash -drev . Harddiskplads måles i megabyte , gigabyte og terabyte . Dell Inspiron kom med en 30- GB Ultra ATA harddisk med mulighed for at opgradere til en 40- GB harddisk til ekstra omkostninger .

Batteri

På grund af bærbare computere » portabilitet , deres batterier spiller en afgørende rolle. Dell Inspiron 1000 kom udstyret med en otte-celle nikkel -metalhydrid batteri , der tilbydes en omtrentlig brugstid på 90 minutter , afhængig af brugen . Den avancerede konfiguration af Dell Inspiron 1000 havde en opgraderet batteri , der giver en ekstra times batteritid .


Previous:nothing Next:hvordan man laver et kort bootbar 

Kommentarer

Code:
change