epson 3800 specifikationer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-18

Epson Stylus Pro 3800 falder ind under klassificeringen af et bredt format printer . Bredformatprintere typisk koster mere end de fleste stationære og endda nogle store arbejdsgruppe printere , men deres evne til at håndtere en række forskellige medier og producere udskrifter i høj opløsning gør dem en favorit blandt arkitekter , grafiske designere og ingeniører , blandt andre faggrupper .

Fysiske kendetegn

Fordi Epson Stylus Pro 3800 er en bred format printer , det fylder mere end mange andre printere . Den omstændighed, at de 3800 ikke sidde på et stativ gør det en smule mindre end tilsvarende bredt format printere . Printeren er 27 inches lang og sidder 10 inches høj , mens printeren dybde kommer ind på 15 inches . Stylus Pro 3800 vejer ved 43,2 pounds . Tage disse målinger i betragtning ved udvælgelsen et sted at placere printeren .

Udskriftshastighed

Wide format printere er generelt ikke kendt for at producere udskrifter så hurtigt som inkjet eller laser printere , dels på grund af kompleksiteten i udskrifterne , de producerer . Stylus Pro 3800 print hastighed er påvirket af et par faktorer , såsom størrelsen af den side, der udskrives og tætheden af billedet. Epson siger de 3800 producerer 8 tommer -by -10 tommer udskrifter i så lidt som to minutter og tre sekunder for at så meget som syv minutter og 47 sekunder . Til sammenligning siger Epson printeren producerer 11 tommer -by -14 tommers udskrifter i så lidt som tre minutter og 18 sekunder til så meget som seks minutter og 39 sekunder . Forøgelse af udskriften størrelse til 16 inches -by -20 inches øger printhastighed til så lidt som fem minutter og 32 sekunder til 19 minutter og 40 sekunder.

mediehåndtering

Stylus Pro 3800 kan håndtere en lang række medier i forskellige størrelser . Printeren kan fodre fra sine største feeder slot 120 almindeligt ark papir eller 20 ark fotopapir . De sekundære fødning på bagsiden af printeren kan håndtere kunst papir ud over regelmæssige og fotopapir . Både de vigtigste feeder slot og den sekundære slot kan håndtere medier , at foranstaltninger så meget som 17 inches -by -22 inches . Den forreste manuel fødning på printeren kan håndtere medier måle så meget som 16 inches -by -20 inches og er lige så meget som 1 . 5 millimeter tyk .


Previous:nothing Next:AM2 kompatible processorer 

Kommentarer

Code:
change