forskellen mellem en arbejdsplads og desktop pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Teknologiske udvikling har skabt en bred vifte af terminologi for meget lignende produkter . Desktoppe pc'er og arbejdsstationer indeholder lignende komponenter , men adskiller sig i deres anvendelse

Desktops

Stationære computere , sammenlignet med andre former for computere , er beregnet til at forblive i en position , i modsætning til bærbare computere og mobile enheder . En desktop system består typisk af en skærm og tårn . Kunderne købe desktops til underholdning , erhvervs-og almindelig brug .

Arbejdsstationer

arbejdsstationer , ligesom stationære computere , forbliver stationær i hele brug . Den væsentligste forskel mellem arbejdsstationer og skriveborde ligger i hardwaren. Workstation hardware kombineres specifikt at give en bedre ydeevne til applikationer . Almindelige brug af arbejdsstationer inkluderer grafik og videoredigering , samt høj-data business applikationer .

Indkøb Overvejelser

Når du vælger om du vil købe en stationær computer eller arbejdsstation , skal en forbruger analysere deres specifikke krav til hardware . En afslappet bruger kan have noget behov for magt en arbejdsstation. Højere ende desktops potentielt kan køre den samme software som arbejdsstationer , men ikke altid på samme hastighed .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en alternativ bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change