gratis pc benchmark -værktøjer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-14

Når du køber en computer , kan du læse specifikationerne for hvert stykke hardware inde i din maskine , uanset om det er harddisken , RAM eller grafikkort , men . De fleste operationer kræver hvert af disse elementer til at arbejde sammen . Parret den bedste CPU på markedet med næsten ingen RAM , og din computer vil aftage til en gennemgang .Benchmarking test vil vise dig , hvor hurtigt din maskine virker ved at give den med forskellige opgaver at udfylde.

3- D Grafik

Generering 3- D grafik , er en vanskelig opgave , så vanskelig, at seriøse gamere har en dedikeret grafikkort , der reducerer belastningen på computerens CPU . 3DMark 03 giver et batteri af opgaver , der tester en computers evne til at gøre 3- D grafik i real-tid under forhold , som svarer til videospil . Det er også tester computerens CPU , billedkvalitet og lyd , men det omfatter ikke resultater fra forsøg i computerens samlede score .

Processing

Ligesom en stor del af moderne computere, blev benchmarking algoritmer første gang brugt af forskere og matematikere . Processorhastighed blev testet ved at bestemme enten antallet af heltal operationer eller floating-point operationer ( som regel kaldet flops ) , at en processor kan beregne hvert sekund . Nu, hvor high -end computing er en nødvendighed på mange områder er de samme algoritmer, der anvendes til at benchmarke hjemme-pc's CPU'er . AMD 's N-Bench prøver begge typer af operationer for at bestemme din computer processorhastighed .

Opbevaring

Du kan se, hvor meget plads du har tilbage på din harddisk , men det er svært at afgøre, hvor hurtigt din computer læser og skriver filer til og fra harddisken . Programmer som ATTO Disk Benchmark vil skrive filer af forskellige størrelser , skrive flere filer på samme tid , at skrive til flere steder og oprette læse /skrive køer af forskellige længder for at teste din harddisk under ingen realistisk forhold.

Internetforbindelse

Når Internet-udbydere reklamerer højhastighedsinternet , er de ofte med henvisning til højest mulige hastighed , som du måske eller måske ikke opleve . Upload hastigheder er undertiden langsommere end download-hastigheder , og der kan være lag, når du forsøger at oprette forbindelse til en server på den anden side af kloden . At kontrollere for nogen af disse problemer , kan internetsteder som dslreports. com fortælle dig, hvad forbindelsens hastighed du rent faktisk har .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slette en EEPROM 

Kommentarer

Code:
change