hvad er PC100 hukommelse ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

Computere stole på forskellige hukommelses formater til at gemme og få adgang til data . Intern computerens hukommelse lagringsenheder er aftagelige , eller kan tages ud af en computer . En slags standard for flytbare hukommelse er PC100

Definition

PC100 er en standard for flytbare RAM eller Random Access Memory . RAM-hukommelsen fungerer som det primære hukommelse opbevaring system i en computer og giver hurtig adgang til data . Den PC100 standarden er defineret af JEDEC , eller den blandede Electron Devices Engineering Council .

SDRAM

PC100 refererer til en type SDRAM ( Synchronous Dynamic Random Access Memory ) . Dynamic random access memory , eller DRAM , er den mest almindelige type computer hukommelse og består af mikrochips , der bruger en transistor , eller enhed, der bruges til at forstærke elektriske effekt , og en lagring kondensator per bit .

Frekvens

Den SDRAM i PC100 hukommelsen fungerer ved en frekvens på 100 MHz ( megahertz ) . Megahertz bruges til at måle overførselshastigheden af elektroniske apparater . 100 megahertz svarer til 100 millioner cyklusser per sekund .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Compaq Presario s0000 

Kommentarer

Code:
change