hvad er en certificeret renoveret produkt ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-31

Ofte kan renoveret produkter findes til salg på en virksomheds officielle hjemmeside eller i en butik . Men disse er markeret som certificerede renoverede produkter giver køberne ro i sindet , når de køber det

Definition

Certificerede renoveret produkter er produkter , der er blevet præ-ejede og vendte tilbage til den virksomhed, der har produceret dem for et antal grunde. Disse produkter er inspiceret og om nødvendigt repareres , før de sælges til en reduceret sats . Produkterne er certificeret til at være i fuld funktionsdygtig stand , men kan have kosmetiske fejl , såsom ridser eller dings . Hvert selskab har en anden liste over , hvad de se efter , før de sælger en renoveret element . Tjek deres hjemmeside for detaljerne om , hvad de verificerer , før de videresælger varen .

Garanti

Nogle certificerede renoverede produkter har begrænsede garantier , mens andre har garanti tilbage på det, som om den var købt nye . Hvert selskab har en anden politik vedrørende garantier på renoveret produkter . Denne information kan findes på hvert selskabs hjemmeside .

hvor de vil købe

Certificerede renoveret produkter ofte er tilgængelige på en først til mølle , først købe grundlag via deres officielle hjemmeside . Andre virksomheder sender dem tilbage til butikkerne at sælge . Hvis du er interesseret i at købe en godkendt renoveret produkt , så tjek den officielle hjemmeside først , så tjek butikker , hvor de kan transporteres .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg hente vinduer password på en Sony Vaio ? 

Kommentarer

Code:
change