hvad man skal gøre med brugte ink jet patroner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-28

Hvis du arbejder med computere og printere , du sandsynligvis gå gennem flere blækpatroner om måneden . Snarere end at smide dem i papirkurven , skal du vælge en af disse muligheder for at beskytte miljøet og gøre bedre brug af dine tomme patroner

Genbrug <. /h2 > De fleste patron producenter har en genbrug program, og vil tillade dig at vende tilbage patroner til genbrug . Nogle programmer endda give portofrie emballage for at gøre genbrug mere bekvem . Hertil kommer , undertiden kontorartikler virksomheder som Office Depot og Staples har økonomisk incitament programmer for kunder, der returnerer tomme patroner til genbrug .

Donér

donere din blækpatronerne er en indirekte måde at genbruge . Mange skoler , kirker og andre organisationer bruger Genbrug af patroner for at skaffe penge til forskellige aktiviteter og programmer . Hvis du ikke kan finde en lokal velgørenhedsorganisation , der er online ressourcer til at hjælpe dig med at finde en velgørende organisation , der kan drage nytte af dine tomme patroner .

genopfyldning og Genbrug

Kontor levere til detailhandlere og online -kilder sælge kits til genpåfyldning dine tomme patroner . Hvis du ikke ønsker at udføre denne opgave selv , vil nogle selskaber refill patroner til dig mod et mindre gebyr . Uanset hvad , påfyldning er en miljøvenlig valg og kan hjælpe dig med at spare penge på blæk .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en trådløs printer og router 

Kommentarer

Code:
change