hvordan du aktiverer din pc’er på med trådløse fjernbetjeninger

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-19

Pc'er er i stigende grad tjener som mediecentre med den kombinerede funktionalitet tv , dvd-afspillere og stereoanlæg , men i modsætning til disse enheder , er pc'er sjældent bundtet med fjernbetjeninger . Hertil kommer , ofte de få fjernbetjeninger , der leveres med computere manglende on /off strøm knapper. Heldigvis har flere tredjeparts fjernbetjening systemer giver brugerne mulighed for at tænde en PC til og fra. De fleste af disse indeholder en lille infrarød eller radiofrekvens modtager er sluttet til computeren via USB eller FireWire
1 .
Bestem hvilken type PC fjernbetjening du har brug for . Infrarød ( IR ) fjernbetjening systemer er billige og arbejder godt for korte afstande , med en rækkevidde på 15 til 20 fod . Disse systemer kræver en sigtelinje mellem modtageren og fjernbetjeningen. Radiofrekvens ( RF ) remote -systemer har en langt større rækkevidde , typisk 100 til 200 fod , afhængigt af forhindringer og nærliggende elektriske forstyrrelser . Radiofrekvenser rejser også rundt i de fleste vægge og flader og kræver ikke en linje af syne . Dog RF-systemer er typisk dyrere end deres IR kolleger .
2 .
Køb en pc fjernbetjening og receiver -system , der svarer til dine behov . Elektronikforretninger lejlighedsvis lager PC-aktiveret fjernbetjeninger, men den nemmeste måde at finde en fjernbetjening er via online forhandlere . Populære modeller inkluderer SnapStream 's Firefly fjernbetjeninger , den Streamzap PC fjernbetjening, ATI Remote Wonder og Soundgraph 's Imon ( se Ressourcer til links ) .
3 .
Monter modtageren på eller i nærheden af din computer . Hvis det er en IR- modtager , sørg for at det er et sted med en klar sigtelinie til resten af rummet . Nogle modtagere , som SoundGraph 's Imon , er designet til at blive monteret i en 5,25- tommer bugt af et tårn pc . Konsultere fabrikantens anvisninger om montering procedurer , især i forbindelse med store modtagere , såsom Imon .
4 .
Sæt USB- eller FireWire- kabel til modtageren i den relevante port på din computer . Nogle systemer er " Plug and Play " og vil begynde at arbejde automatisk , og nogle kræver software driver anlæg . Hvis din pc remote system ikke begynder at arbejde automatisk , skal du kontrollere emballagen for en cd-rom -disk til at installere de nødvendige drivere .

gode råd og advarsler


  • Hvis du er dygtige med bygning kredsløb eller føler særligt eventyrlystne , kan du bygge din egen fjernbetjening strømstyring til en lavere pris end kommercielle løsninger . Se Ressourcer for yderligere oplysninger .


  • Previous:nothing Next:Hvad er HP disk sanitzer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change