hvordan du installerer en HP Deskjet 3550

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-24

HP Deskjet 3550 er en inkjet printer er egnet til sort- hvide dokumenter og farvefotos . Den er kompatibel med både Windows og Mac operativsystemer. Enheden kan også udskrive på en række forskellige papirtyper , herunder fotopapir , kuverter , kort og udøvende papir . For at bruge Deskjet 3550 , dog skal du sætte den op og tilslutte den til computeren . Forstå, hvordan man korrekt installerer denne printer , så du kan få mest muligt ud af dens funktioner
1 .
Placer printeren på et bord eller lignende overflade i nærheden af din computer . Sæt printerens strømkabel i stikket bag på printeren . Sæt den anden ende i en stikkontakt . Tænd for printeren .
2 .
Løft frontdækslet og fjern blækpatronerne én ad gangen . Tryk ned på enden af en patron til snap det ud af stedet . Fjern den lyserøde tape på bagsiden af hver patron . Rør ikke ved kobber kontakter nedenunder. Indsæt blæk på et lidt opad vinkel med kobber kontakterne vender nedad . Skub blækpatronerne på plads . Du vil høre et klik , når hver enkelt er sikker .
3 .
Sæt den firkantede ende af USB- kabel, der fulgte med printeren ind i bagsiden af enheden . Sæt den anden ende i en USB -port på computeren . Installere printerdriverne , der fulgte med printeren og papiret i bakken på toppen af enheden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan logge alle forbindelser til remote desktop i Server 2003 

Kommentarer

Code:
change