hvordan du installerer hukommelse i hk zv6000

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-26

Udskiftning af hukommelse i din HP bærbare computer er en måde at væsentligt øge den generelle ydeevne af din computer-det er også en af de hurtigste måder at opgradere din laptop , fordi minimal adskillelse er nødvendig for at få adgang til hukommelsesmoduler . HP Pavilion zv6000 model leveres med 512 MB RAM , men kan det understøtte op til 2 GB DDR eller DDR2 SDRAM . Opgradering af hukommelse til den fulde kapacitet vil kunne gøre en stor forbedring i hastigheden , når du surfer på internettet og bruge din laptop til andre computing opgaver .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Statisk -fri plastikposer .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Luk din bærbare computer og tage netledningen . Afbryd alle eksterne enheder fra den bærbare computer . Luk skærmpanelet og vend den bærbare computer med forsiden nedad. Position den bærbare computer , så den forreste åbning kant vender fremad .
2 .
Skub batteriet udløseren opad for at frigøre batteriet fra dets rum i nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Fjern batteriet og sæt det til side .
3 .
Fjern skruen, RAM dækslet til midten af den bærbare computer . At adskille fastgørelsesklemmerne på hver side af RAM- modul inde i hukommelsen rummet . Tag fat i modulet og vip den opad på en 45- graders vinkel . Fjern modulet fra hukommelsen slot . Gentag dette for hver modul du fjerne fra den bærbare computer .
4 .
Juster hakkene på det nye hukommelsesmodul med slot på bundkortet og installere modulet . Tryk forsigtigt ned på modulet , indtil fastgørelsesklem klikker på plads sikring af modulet . Gentag dette for alle RAM -moduler, du installere på din bærbare computer .
5 .
Sæt RAM dækslet og dens holdeskruen . Re-installere batteriet , og luk rummet , glider låsen på plads . Vend den bærbare computer med billedsiden opad og tilslut netledningen og alle eksterne enheder .

gode råd og advarsler


 • Store RAM -moduler i statisk-fri plastikposer .
 • Brug en anti-statisk håndledsstrop for at undgå elektrisk skade på din computers interne hardware .


 • Previous:nothing Next:HP Pavilion 503x specs   

  Kommentarer

  Code:
  change