hvordan du installerer lexmark x1240

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-04

Lexmark X1240 arbejder med en computer til at printe ud kopier af elektroniske dokumenter. For at printeren kommunikerer korrekt med computeren , skal du installere printerens drivere på computeren . Disse drivere med til at sikre , at hver karakter og dens placering korrekt er produceret af printeren , undgår spildt papir og blæk på udskrifter , der indeholder fejl . Du behøver kun en internetforbindelse og printer tilslutning kabel til at installere det på enhver computer
1 .
Tænd printeren og computeren . Tillad operativsystemet til at starte helt og finish alle opstart processer .
2 .
Åbn din webbrowser , og gå til Lexmarks hjemmeside . Klik på " Downloads " linket øverst på siden , og vælg " Driver Finder ".
3 .
Skriv " X1240 " i den tomme boks, og klik på billedet af den printer, der viser ovenfor . Klik på " Download Now "ud for den version af printerens drivere , der passer til din computers operativsystem .
4 .
Start installationssoftware ved at dobbeltklikke på dens ikon på din computer , hvis softwaren ikke automatisk åbnes , når overførslen er færdig. Følg instruktionerne i installationsprogrammet , også når at tilslutte printeren kablet til computeren og printeren , for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:Dell Dimension c521 fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change