hvordan du opgraderer video hukommelse på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-22

Alle laptops kommer med en standard mængde hukommelse , eller RAM . Prisen på den bærbare computer stiger som den givne mængde RAM stigninger i din computer . Hvis du deltager i edb- aktiviteter, der involverer intens grafik , kan du se, at din computer begynder at fungere langsommere , flimrer eller på anden måde funktionsfejl . Svaret på dette problem er en hukommelse opgraderingen, hvilket vil hjælpe din computer håndtere belastningen ved at operere med en højere hastighed og samtidig støtte grafikken dine videoer efterspørgsel

Du skal bruge: .
Hukommelse.
Skruetrækker .


1 .
Gør din bærbare computer på hovedet , således at bunden vender dig . Tag alle netledningerne og sørg for computeren er slukket position .
2 .
Ground selv at undgå at ødelægge computerens hukommelse med statisk elektricitet , der kunne bygges op i kroppen . Gør dette ved at røre noget i det rum, som er lavet af metal og er i kontakt med jorden .
3 .
Tag batteriet . Låse låser eller skrue skruer, der holder batteriet på plads . Hvordan man kan fjerne batteriet afhænger af udformningen af din bærbare computer . Skub batteriet ud forsigtigt .
4 .
Find hukommelse rummet . Hvis dit bundkort er placeret således , at batteriet slot er tættest på dig , hukommelsen slots sandsynligvis vil blive direkte over det , ved siden af harddisken .
5 .
Fjern låget med en skruetrækker . Find de to metal clips på siden af hukommelsen slot . Juster klip og forsigtigt fjerne hukommelsen .
6 .
Line op indhakket på memory med hakket i hukommelsen slot . Indsæt hukommelse på en 45- graders vinkel for at undgå at beskadige de fine kanter . Sørg for, at klippene klikker på plads igen på samme måde, som de holdt den gamle hukommelse . Genanvende rum panel, der beskytter hukommelse og skub batteriet på plads igen .


Previous:nothing Next:Hvordan fjerner jeg skruer fra en ecs557 ? 

Kommentarer

Code:
change