hvordan du sletter hukommelsen på en dell D630

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-29

Dell Latitude D630 har udvidelsessokler til op til 4 gigabyte hukommelse . De fleste modeller er udstyret med op til 2GB hukommelse fra fabrikken . Hvis du opgraderer hukommelsesmoduler i din D630 , kan der komme et tidspunkt, du vælger at gendanne den til fabrikken tilstand . Fjern dårlig hukommelse moduler eller ekstra moduler i minuttet , tage de korrekte forholdsregler for at beskytte komponenter fra statiske skader

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1

Luk ned D630 laptop . Frakobl alle ekstra enheder knyttet til den bærbare computer. Tag netledningen ud af stikkontakten og computeren .
2 .
Luk dækslet , og drej den bærbare computer på hovedet . Skub de to frigive faner under batteriet mod yderkanterne af computeren for at frigøre batteriet . Tag batteriet ud af rummet .
3 .
Tænd computeren oprejst. Åbn dækslet , og tryk på " Power " knappen for at jorde bundkort og elektroniske komponenter .
4 .
Åbn displayet , indtil den sidder fast på dit arbejde overflade . Brug en tynd plast kniv til at lirke hængseldækslet ud over toppen af tastaturet området startende fra højre side af dækslet og arbejder din vej til venstre kant .
5 .
Fjern de tre skruer, der holder tastaturet under hængseldækslet område med en stjerneskruetrækker . Løft tastaturet ud af den bærbare computer omhyggeligt for at få adgang til kablet sluttet til bunden af tastaturet . Træk stikket ud tastaturet , trækker på båndet under fanen for at frakoble den .
6 .
Vedhæft en statisk forebyggelse rem til armen og sikre grundstødningen klippet til en bare metal område på din arbejdsplads . Lirke fastgørelsesklemmerne i begge ender af hukommelsesmodulet ud væk fra modulet . Løft hukommelsesmodulet ud af den bærbare computer.
7 .
Placer hukommelsesmodulet i en anti-statisk pose for beskyttelse , hvis du planlægger at genbruge det eller gemme det i længere tid .
8 .
Fjern statisk- forebyggelse rem fra din arm . Juster tastaturet på plads starter i nærheden af håndleddet-vagt i bunden af den bærbare computer . Skub tastaturet stikket på plads på undersiden af brættet . Sænk tastaturet på plads og fastgør det med skruerne . Spænd skruerne med en stjerneskruetrækker .
9 .
Sæt hængseldækslet ved at trykke det på plads , begyndende med den venstre side af computeren og arbejder din vej til højre . Skub dækslet på plads , indtil det klikker på plads .
10 .
Luk skærmen . Vend den bærbare computer på hovedet og indsæt batteriet i batterirummet . Drej den bærbare computer op. Tilslut netledningen og andre enheder til den bærbare computer.


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en bærbar computer skærm som en ekstern skærm 

Kommentarer

Code:
change