hvordan du tilføjer en scsi data drev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

En lille edb-system interface ( SCSI ) harddisk kan føjes til din computer for at tilvejebringe yderligere data -lagring. En unik egenskab ved SCSI -drev er, at du kan daisy chain forbindelsen fra enhed til enhed , så du kan bruge en SCSI- interface kabel til mange enheder . Installation af en SCSI -drev er forskellig fra at installere en IDE-eller SATA -harddisk på grund af SCSI -ID'er og opsigelse

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Terminator stik .
SCSI -ID'er af alle enheder i kæde .


1 .
Sluk din computer . Tag kablerne ud af bagsiden af din computer tilfælde, herunder alle eksterne enheder .
2 .
Fjern computeren tårn dækning . Du skal muligvis skrue tilbage eller trykke på en lås eller en knap til at skubbe låget af.
3 .
Kig på bagsiden af SCSI -harddisk for at indstille SCSI -ID . SCSI -drev skal have en unik SCSI -ID for at kunne passere korrekt data gennem SCSI interface . Indstilling af SCSI ID varierer mellem producenterne. Nogle producenter skabe en særlig jumper layout for hvert id -nummer, mens andre kan omfatte skifter til indstille ID .
4 .
Skub SCSI harddisken ind i harddiskbåsen nær fronten af computeren sag . Fastgør harddisken ind i båsen med monteringsskruer , der følger med drevet.
5 .
Sæt den frie ende af SCSI- datakablet til SCSI-interface slot på harddisken . SCSI datakabel er en flad , båndkablet indtastet , der skal indsættes i kun én retning .
6 .
Sæt ophør stikket i den anden slot på SCSI harddisk , hvis det er Den sidste kørsel på SCSI -kablet . Nogle producenter kan bruge jumperindstillinger at opsige drevet i stedet for et stik.


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere filer til en cd med tilladelser 

Kommentarer

Code:
change