hvordan du tilføjer vand til din printer patron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-23

Når en blækpatron er ved at løbe tør for blæk , kan du købe refill blæk pakker , så du kan manuelt genopfylde printerpatron med frisk blæk . Dette er en metode , der sparer penge , da refill pakker er billigere end helt nye blækpatroner. Genopfyldning en patron kan være en rodet procedure og tørret op blæk kan forstyrre den nye blæk , der kommer ud fra patronen . Brug en vandig opløsning til at rense ud på indersiden af blækpatronen , før du tilføjer den nye blæk

Du skal bruge: .
Vand
Gryde .
Container .
Ammoniak.
Køkkenrulle .
Plastiksprøjte .


1 .
Tilsæt mindst en kop vand i gryden . Placer den på komfuret og tænde for varmen .
2 .
Vent til vandet koger . Hæld vand i en lille beholder, der er stort nok til at have patronen ligge fladt og være helt dækket af vand .
3 .
tilsættes ca en halv teskefuld af ammoniak til beholderen og rør Vandet blandingen .
4 .
Sæt blækpatronen ind i beholderen med vand, så den er helt dækket .
5 .
Tag patronen ud af vandet efter et par minutter . Ising et stykke køkkenrulle under dyserne at skubbe blæk fra patronen . Fjern den overskydende blæk fra dyserne for at rydde patronen .
6 .
Anbring enden af plastic sprøjten i vand-blanding, og fyld sprøjten med vand .
7 .
Find dysen , at blækket er skubbet ud til. Åbne den og injicere vand blandingen i patronen . Placer blækpatronen på et stykke køkkenrulle med skubbe dyserne vender nedad .
8 .
Lad blækpatronen dryppe natten over for at lade alle de tørrede op blæk inde i patronen dryppe ud . Vær sikker på , at patronen er helt tør før injektion den nye blæk ind i patronen .


Previous:nothing Next:hvordan man sikrer en internet- server 

Kommentarer

Code:
change