hvordan du udskifter DDR-hukommelse

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-20

Systemhukommelse, eller RAM , er den primære arbejdsmiljø for processoren . Programmer og filer er trukket ind i RAM at få adgang til og køre . Denne hukommelse er af afgørende betydning for driften af computeren , og hvis RAM går dårligt , det har at blive erstattet

Du skal bruge: . .
Antistatisk armbånd


1

Køb den type DDR -hukommelse kræves af dit bundkort . Mange typer af RAM findes, og vælge den rigtige kan være svært. Kontakt din computer eller bundkort manual for " specifikationer " og se efter " hukommelse . " De specifikationer bør meget konkret beskriver de hukommelse.
2 .
Sluk for computeren , og afbryd strømforsyningen ved at tage netledningen . Vent et par minutter til harddiske og fans til spin ned og elektriske ladninger til at sprede .
3 .
Åbn højre side af sagen , når man ser på bagsiden af den computer, hvor alle kabler vedhæfte , og læg det åbne opad . Alle tilfælde er forskellige , så du kan få brug for at konsultere manualen igen for præcise instruktioner . Nogle tilfælde kræve fjernelse af skruer . andre let lirke ud med en lås
4
Fastgør antistatiske håndleddet bandet til dine håndled , og metalramme af sagen . Denne bortvejrer statisk elektricitet skadelige for systemkomponenter .
5 .
Find RAM ved at se efter en lang , rektangulær komponent stak kort -side-up til bundkortet , det store firkantede bord , på hvilken Alt lægger . Der kan være 1-4 af memory sticks , ofte installeret i par .
6 .
Løsn RAM ved at trykke på tappene på hver ende af memory stick . Løft forsigtigt RAM ud, vil der være lidt modstand , men ikke tvinge noget
7
Juster den nye stick RAM i samme slot . . Sørg for, indhakket i bunden linjer op med stud på slot . Der er kun ¨¦n retning , der vil gøre det muligt for RAM til pressen. Blidt , men stramt , skal du trykke på RAM ind i åbningen . Klippene vil normalt låses automatisk ned , men bekræfter dette ved at trykke på begge klip til stick RAM for at låse på plads . Gentag denne proces for hver pind ram, du ønsker at erstatte .
8 .
Luk sagen og slutter strømforsyningen igen for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne Centrino til Centrino 2 

Kommentarer

Code:
change