hvordan er pcmcia forbundet med bærbare computere ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

Den personlige Computer Memory Card International Association er en gruppe af it-firmaer , som har designet flere små ekspansion enheder kaldet PC -kort eller Express -kort . Kortene , der er bygget til brug i bærbare computere , har resulteret i navnet PCMCIA blive associeret med bærbare computere

Historie

PCMCIA er den gruppe af virksomheder , der har udviklet pc-kort . Disse PC -kort blev oprindeligt brugt som ekstra hukommelse , men udvidet til en række andre formål . En nyere type kort kaldes ExpressCard -teknologi er til rådighed nu , som ifølge PCMCIA , er brugt i over 95 % af alle bærbare computere for at tilføje nye hardware kapaciteter .

Typer

Ud over den tidligere inkarnation af Pc-kort , to Express Card typer eksisterer: en 54 mm bred og en 34 mm bred version . Dette giver plads til ekstra komponenter hvis det er nødvendigt , mens det stadig er fuldt ud forenelig med de mindre kort . Ældre pc -kort var alle 54 mm bred og lidt længere så godt.

Funktion

Ligegyldigt hvilken type , er PCMCIA PC Cards og ExpressCards anvendes til udvidelse formål i bærbare computere. Disse kort kan fungere som modem , netværkskort , trådløse kort , ekstra opbevaring eller digitale medier læsere .


Previous:nothing Next:hvor lang tid går batteriet i en HP Pavilion dv7 - 1240us sidste ? 

Kommentarer

Code:
change