hvordan man kan adskille en hk ze4200 bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-08

Undgå at tage din computer til en computer værksted ved at lære at adskille dit HP Pavilion ze4200 serien laptop . Skille din HP Pavilion ze4200 laptop til fejlfinding hardwarefejl eller til at opgradere dele af din bærbare computer , såsom hukommelse eller harddisk . Ved ikke at tage din computer til computeren værkstedet , kan du spare penge, der enten kan gemmes eller bruges på bedre dele for at øge effektiviteten af din HP Pavilion ze4200 bærbar

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Tænd din HP Pavilion ze4200 serien laptop off , tag alle enheder er tilsluttet den bærbare computer , og vælg derefter den bærbare computer op og læg det på hovedet på et fladt underlag med den side , der åbner op ved siden af dig .
2 .
Skub batteriet-frigørelseslåsen i det nederste venstre hjørne af den bærbare computer op med den ene hånd , og træk batteriet på den nederste venstre kant af den bærbare computer ud af den bærbare computer.
3 .
Løsn men ikke fjerne de to skruer på venstre side af hukommelsesmodul dækning , som er i den lavere middelklasse del af den bærbare computer ved hjælp af en stjerneskruetrækker , og fjern derefter dækslet . Flyt fastgørelsesklemmerne på de korte sider af modulet ud , væk fra modulet , derefter forsigtigt trække modulet ud af HP Pavilion bærbare computer.
4 .
Fjern de to gummi propper i harddisken skruehullerne , der findes langs den nederste midt kant af den bærbare computer , og fjern derefter de to skruer . Træk harddisken forsigtigt ud af den bærbare computer. Vend computeren højre side opad og placer den, så den igen er tættest på dig .
5 .
Fjern skruen i midten af hver hængsel , og drej den bærbare computer 180 grader og åbne displayet så bredt som muligt . Wedge en flad skruetrækker under højre side af tastaturet dækker bag den sidste række af nøgler og omhyggeligt snage låget op . Fortsæt flytter skruetrækker venstre på omslaget og nysgerrige det indtil dækslet er løs , og fjern derefter dækslet .
6 .
Fjern de fire skruer bag den sidste række af tasterne på tastaturet , og løft derefter den bageste del af tastaturet op , svinger det frem og placere det centralt nedad foran musen touchpad . Træk den hvide plastik stykke , der holder tastaturet båndkablet i den bærbare computer forsigtigt op for at frigøre båndkablet , fjern båndkablet , derefter fjerne tastaturet fra computeren .
7 .
Fjern de to skruer i centrum af, hvor de tastatur , der anvendes til at være at løsne det optiske drev , der er på back- højre kant af den bærbare computer. Indsæt flad skruetrækker ind i hullet i midten af hvor hullet plejede at være og lean skruetrækkeren til venstre for at afbryde og skubbe det optiske drev ud . Grab og fjern det optiske drev fra HP Pavilion ze4200 serien laptop .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en s - video på en Compaq Presario V3000 

Kommentarer

Code:
change