hvordan man kan brænde Windows 2000 SP4 cd’er på en Sony VRD - V, punkt C.10

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-20

Sony VRD-V, punkt C. 10 er en standalone ekstern DVD-brænder , som brænder dual-layer og enkelt-lag dvd'er med en maksimal skrive hastighed på 16x . Det uafhængige eksterne dvd- brænder kan også være forbundet med en computer for at give mulighed for maksimal effektivitet og brænde hastigheder sammen med et stort væld af muligheder . Brændende et operativsystem på Sony VRD-V, punkt C. 10 er så simpelt som at brænde en normal disk på en computer

Du skal bruge: .
Tomme CD


1
<. br > Slut Sony VRD-V, punkt C. 10 til en computer , der har enten Windows 2000 eller Windows XP -operativsystemet . Disse operativsystemer er de eneste to der støttes af Sony under produktionen af den enkeltstående dvd-brænder . Et USB- kablet er tilsluttet bag havn i øverste venstre hjørne af Sony VRD-V, punkt C. 10 .
2 .
Sæt den anden ende af kablet ind i computeren . Vent til computeren at genkende plug-and- play funktioner på denne standalone eksterne DVD -brænder . Kontroller at se, om strømforsyningen, og stik er forbundet til Sony VRD-V, punkt C. 10 .
3 .
Find filerne til Windows 2000 SP4 . Det kan være i form af en CD indsat i din computer eller det kan være en disk image eller komprimeret fil . Udtrække oplysninger på harddisken mappe , der er placeret i Windows-computeren Explorer . Brug en populær dekompression software som f. eks Winrar eller Winzip til at udtrække de komprimerede information på den tomme disk medierne .
4 .
Tryk på " Skriv filer til disk "for at starte brændingen . Indsæt et navn til den disk , du er ved at brænde og tryk derefter på " OK ". Disken bør tage 07:57 minutter at gennemføre . Når det er færdig, tager disken og prøve det på en anden computer . En boot-menu vises , hvis disken blev brændt med succes .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter DDR-hukommelse 

Kommentarer

Code:
change