hvordan man kan ændre en jumper på et grafikkort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-21

Jumper switches er hardware kontakter installeret på bundkort og perifer kort som grafikkort og video capture-kort . Disse kontakter bestemme indstillinger for de grundlæggende funktioner i forskellige komponenter i din computer . Ændring af en jumper indstilling er en enkel proces , men kan have en drastisk effekt på den måde dit system fungerer . Jumpere er par pins med en plastkappe , der indeholder en ledning . Hvis dækslet er over begge ben , er kontakten aktiveret, eller lukket . Hvis dækslet ikke er til stede eller anbringes på en pin , kontakten er åben , eller inaktive . Jumper switches bør kun ændres af en person med computer hardware og software erfaring

Du skal bruge: .
Manual til computeren
Manual til grafikkortet .
Værktøjer til at åbne computerens kabinet .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk computeren . Afbryde strømmen til computeren
2
Don anti-statisk armbånd og vedhæft den til noget metal i dit arbejdsområde til jorden dig . dette vil beskytte din computer mod skader som følge af statisk elektricitet .
3 .
Åbn sagen . De fleste computer tilfælde kræve en stjerneskruetrækker til at åbne . Selv hvis iført anti-statisk armbånd , er det en god ide at røre noget metal for at aflade evt statisk elektricitet , du har bygget op .
4 .
Fjern kortet fra bundkortet . Hvis du ikke er sikker på, hvilket kort det er , skal du bruge manualen til grafikkortet til at bestemme hvilket kort det er . Nogle kort har en mekanisme til at låse kortet i sin slot på bundkortet , hvis dit kort har en sådan en lås, frigøre det , før du fjerner kortet . Konsultere grafikkortet manual for virkningerne af at ændre nogen jumpere på kortet , før du ændrer switche. Optag placering af alle jumpere inden der foretages ændringer .
5 .
Skub jumperen du ønsker at skifte fra sin nuværende indstilling til sine andre mulige indstilling ved enten at fjerne eller placere plastikdækslet . De fleste banker af afbrydere er mærket , og alle jumper kontakter på en bestemt kort vil blive placeret sammen i én bank . Udskifte grafikkortet , udskifte computerens kabinet , skal du sætte computeren i og tænde for den . Hvis du støder på problemer , ændre jumperne tilbage til deres oprindelige indstillinger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en MacBook til en skærm 

Kommentarer

Code:
change