hvordan man kan forbinde pc strømforsyning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

Spændingen tilgængelige fra din magt vigtigste 's udbud stik er en dårligt reguleret vekselstrøm ( AC ) , som ikke kan bruges af de mange elektroniske komponenter i computeren bundkortet . Den integrerede kredsløb ( ICs ) kræve stabiliseret DC spænding. En PSU består af ensrettere og stabilisatorer , der konverterer AC input spænding til DC udgangsspændinger . Moderne pc PSU genererer de standardiserede DC spændinger og ifølge Pat Harvey , er disse spændinger leveres af forskellige stik fra PSU til forskellige dele af PC'en og deres kabler har standardiseret farvekoder : rød +5 V , orange-5V , gul +12 V og blå-12V .
1 .
Find strømstikket stikket på bundkortet ved at henvise til producentens brugsanvisning. Wire bundkortet og PSU korrekt for at opnå en god ydelse med det ATX12V 2,2 standard med 24- pin strømstik , der giver ekstra strøm brug af PCI Express- pladser , i stedet for de ældre 20 pin , som kun har en 12 volt linje . Skub i strømstikket langsomt mens du holder den lille fanen for den korrekte orientering af stikket . Stikkene går kun én måde . den forkerte holdning vil ikke fungere
2
Slut standard IDE harddisk , CD-og DVD optiske drev ved hjælp af 4x1 strømstik , som moderne PSU have mindst fire af disse stik . Give 5 volt og +12 volt strøm sammen med to jord -stik peger på de drev gennem disse 4- pin perifere strømkabler, som tilhører den oprindelige pc-versionen af stikkontakterne . Indsæt i stikket i stikkontakten med lidt kraft , da det kun passer på én måde . Kontroller at se , at den lille fane hviler på skulderen af stikkontakten . på denne position , at forbindelsen er okay
3
Brug 4- pin floppy drev kabel , der blev indført . når pc'er startede vært for 3,5 tommers diskettedrev ; dette kabel kan undertiden bruges som en ekstra strømkabel til AGP grafikkort , der bruger mere strøm end der kan trækkes fra bundkortet 's slot . Fix i strømkablet , og det bør passe korrekt. Stikket er formet , så det passer kun på én måde , så der er ingen bekymre sig om at indsætte det den forkerte vej .
4 .
Brug 8- pin EPS 12 volt strømkabel , der oprindeligt var udviklet til at levere 12V til flere processorer . Afhængigt af PSU , kan stikket bestå af to 12V skinner optage 4 ben eller en 12V skinne i alle 8 pins-det er ofte omtalt som EPS12V kabel . Stikket er polariseret og kan kun passe på én måde .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver e-mail konvolutter 

Kommentarer

Code:
change