hvordan man kan foretage fejlfinding af Dell Dimension 2300

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-12

Som med enhver elektronisk enhed , kan du opleve problemer med dit Dell Dimension 2300 . Uanset om du har mistanke om problemet har at gøre med computerens hardware eller software , skal du løse eventuelle problemer , du støder på at lokalisere årsagen . Uden at gå gennem fejlfindingstrin , kan du bruge tid på en løsning på et problem , der eksisterer , spilder din tid og indsats . Ved fejlfinding, du kan finde årsagen til problemet og fokusere på en løsning, så du kan komme tilbage til arbejde hurtigere .

Mouse Stopper fungerer korrekt


1 .
Gem dit arbejde i alle dokumenter, du har åbne og lukke alle åbne programmer . Klik på " Start " eller Windows -knappen , og vælg " Luk computeren "og derefter " Genstart " for at genstarte systemet .
2 .
Tag musen fra computeren, og inspicere musens ledning og den port, du havde det sat ind. Slut musen til en havn , der har arbejdet med andre enheder , hvis du bruger en USB- mus , og sørg for at forbindelsen er stram .
3 .
Tag computerens netledning fra bagsiden af computeren, hvis computeren er tændt . Afbryd musekablet og tilslut det , så sæt netledningen tilbage i og tænd for computeren igen .
4 .
Tag musen fra computeren . Tilslut en mus , du ved fungerer for at se om det virker normalt med computeren, og erstatte det oprindelige mus, hvis den anden mus virker uden problemer .
5 .
Check musens producentens websted for opdaterede drivere til operativsystemet , du bruger på din Dimension 2300 . Download og installere den nyeste version af driverne til din mus .

General Software Problemer


1 .
Tryk på " Ctrl " "Alt " og " Slet " nøgler på tastaturet på en gang at trække op hverv bestyrer , og klik på " Programmer " fanen for at se, om alle programmer er opført som " ikke reagerer. " Prøv at lukke alle åbne programmer, hvis du ikke kan afgøre, hvilken der er problemer , for derefter at åbne en ad gangen se, hvilket program der er åbent , når der opstår problemer .
2 .
sikkerhedskopiere alle dine personlige filer ved hjælp af enten genskrivbare optiske diske eller USB- lagerenhed drev til at beskytte mod datatab på grund af software eller hardware fejl .
3 .
Åbn anti-virus software , du har installeret på computeren og køre en scanning af computerens drev . Følg de anbefalede trin foreskrevet af softwaren , hvis den opdager vira .
4 .
Luk alle åbne programmer på computeren . Klik på " Start "knappen og vælg " Luk computeren "og derefter " Genstart " for at genstarte systemet og se om problemet forsvinder .
5 .
Klik på " Start " knappen og vælg " Kontrolpanel "og derefter " Tilføj /Fjern Programmer ". Klik på den software, som har haft problemer , og klik på " Uninstall " -knappen for at fjerne softwaren fra computeren . Bruge softwaren installeringsdisken at geninstallere den på computeren .


Previous:nothing Next:Dell Axim specifikationer 

Kommentarer

Code:
change