hvordan man kan lodde en bærbar computer strømstik

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-18

Den effekt stikket i din bærbare computer kan du tilslutte din bærbare strømkablet til en stikkontakt til enten køre på stikkontakten magt eller oplade batteriet . Det er også en af de mere skrøbelige komponenter i din bærbare computer . Rive ledningen ud af den bærbare computer , når du snubler over den eller flytte den kan bryde den magt -stikket. Der er ingen grund til at sende din bærbare computer til en reparationsservice , dog ; erstatte stik dig selv med et par værktøjer . Udskiftning af stikket kræver demontering din bærbare computer og lodning en ny stik på plads .

Du skal bruge :
Phillips og fladt hoved skruetrækkere
. Loddekolbe og loddetin.
DESOLDER pumpe .
Elektrostatiske håndled .
Udskiftning strømstik .
Sprit .
Tandbørste .

Laptop Demontering


1 .
Læg din laptop med forsiden nedad på et bord og fjerne batteriet . Fjern eventuelle enheder, du har oprettet forbindelse til den bærbare computer , herunder netledningen , hvis den er tilsluttet .
2 .
Fjern dækslerne på bunden af din bærbare computer . Der er typisk plastik dækker over den hukommelse , harddisk og trådløse kort . Fjern skruerne i dækslet på plads og fjerne dem . Fjern eventuelle komponenter , du har adgang til. Hukommelsen og trådløse kort kan typisk fjernes ved at sprede låsene på siderne af kortene . Hvis du vil fjerne harddisken , skal du fjerne eventuelle skruer holder den på plads og skub det mod ydersiden af den bærbare computer for at frigøre den fra bundkortet . Løft det op og ud af harddisken bugten .
3 .
Fjern det optiske drev . Typisk det optiske drev , vil blive holdt på plads af en enkelt skrue , i nærheden af bagsiden af drevet . Fjern skruen , og skub drevet ud af den bærbare computer.
4 .
Fjern eventuelle resterende skruer fra bunden af den bærbare computer . Fjern eventuelle skruer fra langs siderne af din bærbare computer . Vend den bærbare computer over og åbne skærmpanelet .
5 .
Fjern tastaturet . De fleste laptop tastaturer har en fals langs den øverste , der skal pried ud med en flad skruetrækker . Når ringen er blevet fjernet , fjerne alle skruer, der holder tastaturet på plads og løft den op . Afbryd tastaturkablet og sæt tastaturet til side .
6 .
Fjern skærmpanelet ved at koble kabler fra panelet til bundkortet og fjerne eventuelle skruer holder den på plads . Løfte det lige op for at fjerne det . Fjern eventuelle skruer, der holder topdækslet på plads , og adskille den fra den bærbare computer basen .
7 .
Fjern CPU og blæser . CPU fan vil normalt blive holdt på plads med et par skruer . Fjern skruerne og løft det op for at fjerne det . Brug CPU udløseren for at låse CPU og løft den op og ud af stikkontakten . Fjern eventuelle resterende komponenter fra bundkortet . Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på plads og løft den ud af den bærbare computer basen . Find den strømstikket , typisk i et af de AKB hjørner af bundkortet .

Power Jack erstatning


1 .
Varm din loddekolbe . Vend bundkortet over og ligger i strømstikket kontakter på undersiden af bundkortet . De er direkte under bundkortet. Brug din loddekolbe til at smelte lodde på kontakt ben . Mens lodde smelter , skal du bruge DESOLDER pumpe til at fjerne suge loddetin væk fra bundkortet . Når det loddemetal er blevet fjernet , forsigtigt vrikke den strømstikket løs og træk den ud af bundkortet .
2 .
Dyp en tandbørste i sprit og let rense kontakt hullerne på bundkortet . Rengør begge sider af brættet . Dette vil give dig mulighed for at lave en ren forbinder med den nye stik.
3 .
Brug loddekolben til at sætte det tynde lag af loddetin omkring kontakt hullerne på bundkortet . Gør dette på begge sider af brættet . Når du har anvendt denne oprindelige lag eller lodde , skal du skubbe den nye strømstikket i kontakten hullerne .
4 .
Vend bundkortet over og anvende et tyndt lag af loddetin til Jack 's kontaktpunkter . Dette holder stik på plads , som sikrer en solid elektrisk forbindelse .

gode råd og advarsler


  • altid bære en elektrostatisk håndled band , når du arbejder på din bærbare computer for at undgå statisk elektricitet fra beskadige komponenterne i det .


  • Previous:nothing Next:epson 3800 specifikationer     

    Kommentarer

    Code:
    change