hvordan man kan omkonfigurere NIC på min laptop

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-28

Ligegyldigt hvad mærke og model laptop du ejer , evnen til at forbinde til en hjemme-eller kontornetværk vil gøre det mere nyttigt . At tage sig tid til at konfigurere netværkskortet i din bærbare computer vil gøre det nemmere at tilslutte disse net , og vide, hvordan man kommer ind din NIC kort indstillinger vil gøre det nemmere at fejlfinde problemer, når de opstår

Du skal bruge: .
VGA -kabel .


1 .
Log på din bærbare computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen .
2 .
Klik på " Klassisk visning "knappen for at se den fulde liste over kontrolpanelet ikoner . Dobbeltklik på " Netværksforbindelser " ikonet .
3 .
Højreklik netværksforbindelsen og vælg " Egenskaber " fra menuen . Klik på " Configure " knappen .
4 .
Klik på " Avanceret " afsnittet og ændre link hastighed og duplex -indstillinger . Vælg den automatisk registrering af indstillinger , hvis du ikke er sikker på, hvilken hastighed og duplex -indstillinger til at vælge .
5 .
Rul ned til Internet Protocol sektionen og klik på knappen "Egenskaber" . Klik på fanen "Generelt" og vælg " Hent en IP -adresse automatisk . " Dette vil give din bærbare computer for at hente en netværksadresse automatisk , når du opretter forbindelse til et hjemme-eller firmanetværk .


Previous:nothing Next:kompatible tonerpatroner til en HP LaserJet 1022 

Kommentarer

Code:
change