hvordan man kan opdele dual layer data DVD’er til singler

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-10

En dual layer DVD ( DVD DL ) har to forskellige lag af information , så du kan sikkerhedskopiere næsten dobbelt så mange data på en enkelt DVD . Men disse dvd'er er langt dyrere at købe end en standard DVD , så hvis du ønsker at kopiere oplysninger på DVD DL , kan du blot ønsker at dele oplysninger op på to forskellige DVD'er . Fordi DVD DL er en data-baseret DVD , du er i stand til at kopiere nogle filer over på den første dvd , end resten til den anden

Du skal bruge: .
2 tomme dvd'er
. DVD -brænder .


1 .
Indsæt DVD DL i dvd dual layer dvd-drev på din computer . Lukke vinduet Automatisk afspilning , der indlæses på skærmen .
2 .
Klik på "Start ", " ( My ) Computer " og derefter dobbeltklikke på symbolet for dvd'en . Et vindue belastninger på skærmen med alle de filer der er gemt på DVD DL .
3 .
Klik og træk filerne fra det åbne vindue på skrivebordet for tiden . Det giver dig nem adgang , når du brænder oplysningerne tilbage til en tom dvd .
4 .
Indsæt den første tomme dvd'en i dvd-brænderen på din computer . Indlæse Windows Media Player ( beliggende på " Start " -menuen ) .
5 .
Vælg " Burn "og derefter vælge " Data DVD " som format . Ryd ud den nuværende brænde listen ( klik på " X " knappen ) , og klik derefter på-og-træk halvdelen af de filer du har kopieret fra DVD DL i det åbne vindue .
6 .
Klik på " Start Burn " at skabe den første dvd . Når du er færdig , skal du gentage den samme proces med den anden halvdel af filer på den anden DVD .


Previous:nothing Next:Dell Inspiron 9300 tekniske specifikationer 

Kommentarer

Code:
change