hvordan man kan slette og genopbygge en toshiba bærbar harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-07

Slet og genopbygge en Toshiba bærbar harddisk i ét trin ved at genstarte computeren med operativsystemet eller systemgenoprettelse disk i det optiske drev og starte op til disken . Processen minder meget om installationen et styresystem på et nyt drev , men involverer slette den eksisterende partition når du bliver bedt om et anlæg placering . Processen gendanner computeren til en fabrik installation af operativsystemet og sletter alle filer på harddisken . For at fuldføre installationen , udføre opdateringer og softwarerettelser .

Du skal bruge:
Toshiba bærbar computer
. Operativsystem disk eller systemgendannelse disk .


1 .
Genstart computeren med operativsystemet disken eller systemet opsving disk i det optiske drev .
2 .
Vælg muligheden for at starte fra cd-dvd- drev ved at trykke på "Enter ", når du bliver bedt om af systemet i løbet af boot processen .
3 .
Klik på "Installer nu " -knappen og begynde operativsystemet anlægget .
4 .
Vælg en brugerdefineret installation placering og klik på " Advanced Tools ", når du bliver spurgt om hvilken partition til at installere operativsystemet.
5 .
Slet den primære partition på harddisken , som normalt er den største partition . Vælg den deraf følgende tomme eller ikke-allokeret plads til installation af operativsystemet . Fortsæt med det operativsystem, installation og udfør opdateringer og patches når du er færdig .

gode råd og advarsler


 • Installer patches , opdateringer og service packs umiddelbart efter operativsystemet er indlæst at forebygge sikkerhed eller kompatibilitets-problemer og for at få de nyeste funktioner . Besøg webstedet Windows Update og installere alle tilgængelige opdateringer , skal du genstarte computeren, når du bliver bedt og besøge stedet igen for at søge efter flere opdateringer , indtil der ikke flere opdateringer findes . Dette kan være nødvendigt at gentage flere gange , afhængigt af operativsystemet og antallet af opdateringer , hvoraf nogle vil ikke blive vist , indtil andre opdateringer er installeret og systemet er blevet genstartet .
 • Sikkerhedskopier alle vigtige filer eller indstillinger før du udfører denne operation , hvilket sletter alle filer på computeren. Slet ikke lille boot -partition er oprettet af den oprindelige installation , som det er forpligtet til at starte på ethvert operativsystem og kan ikke genskabes , uden at fabriksgendannelse disken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en ny gaming pc   

  Kommentarer

  Code:
  change