hvordan man laver en Cat6 kabel

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-30

Vide, hvordan du får din egen Cat6 netværkskabel medfører flere fordele i forhold til blot at købe premade kabel fra en computer levering butik . Kommercielt tilgængelige kabler kommer i forudbestemte længder og kan være for lang eller for kort til dine behov , i stedet skåret kabler at foretage den nøjagtige længde . Gøre din egen kabler er også billigere i det lange løb , selv om det kræver en lille up-front investeringer , hvis du ikke allerede ejer de nødvendige værktøjer

Du skal bruge: .
Målebånd
. Rulle Cat6 kabel .
RJ -45 krympetænger med bidetang og tråd stripper .
RJ -45 stik med belastning barer .
Cat6 kabel tester .


1 .
Mål afstanden mellem de to stykker udstyr forbinder med Cat6 kabel , tilføjer seks inches til målingen at give mulighed for eventuelle fejl .

2 .
Skær en længde af kabel matcher den deraf ved hjælp af de bidetang i din krympetænger .
3 .
Strip en one- inch del af isoleringen fra kablet ved hjælp af ledning stripper i din krympetænger . Skære gennem isoleringen med wiren stripper og fjern derefter afbrød del ved forsigtigt at trække på det med fingrene .
4 .
Adskil fire snoede wire pairs og snoet dem med fingrene .
5
Ret snoet ledninger og arrangere dem i følgende rækkefølge : hvid-orange , orange , hvid-grøn , blå , hvid-blå , grøn , hvid-brun og brun .
6 .
Trim rettede ledninger til en halv-tommers længde fra slutningen af isoleringen ved hjælp af bidetang i din krympetænger .
7 .
Sæt ledningerne i belastningen bar en RJ -45 stik , holde dem i den rigtige rækkefølge . Belastningen bar sikrer ledninger vil ikke skifte positioner , mens du indsætter dem i stikket .
8 .
Sæt ledninger og belastning bar i RJ -45 stik , holde stik fast og med klippet vender væk fra dig . Skub kabel og stik fast sammen indtil enderne af ledningerne er placeret tæt mod slutningen af stikket .
9 .
Sæt stikket i din krympetænger og tryk håndtaget fast til permanent fastgøre stikket til ledningerne .
10 .
Slip håndtaget og fjern stikket fra krympetænger . Undersøg stikket omhyggeligt for eventuelle fejl , som f. eks malplaceret ledninger eller ujævnheder i de gyldne metalkontakterne på spidsen af stikket . Hvis der er nogen fejl , skære stikket af kablet ved hjælp af bidetang i din krympetænger og gentag processen med et nyt bindeled .
11 .
Gentag processen med at standse den anden slutningen af dit kabel .
12 .
Sæt begge ender af det færdige kablet i et kabel tester og tænd for den at sikre, at kablet fungerer korrekt . Der henvises til brugsanvisningen for kablet testeren for at få flere oplysninger om, hvordan du gør dette .

gode råd og advarsler


 • Hvis det er muligt , skal du kontrollere Cat6 kabel , før du køber det at sikre, at farvekoderne på tråden par er let at genkende . Nogle Cat6 kabel ikke kommer med farvekoder , der gør det nødvendigt at holde styr på hvilke tråde tilhørte hver ledning par .
 • Mens stripning af isoleringen fra kabel , skal du passe på ikke at beskadige den snoede wire pairs . Enhver skade på ledningerne resulterer i en ubrugelig kabel .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan øge ram på en HP LaserJet 5000n   

  Kommentarer

  Code:
  change