hvordan man opbygger en 2008 medie pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

En medie PC eller hjemmebiograf PC ( HTPC ) er en computer tænkt som centrum for en husstands mediernes behov : film , tv , musik , spil og internettet. Bygge din egen HTPC er sjovt , udfordrende og meget givende . Windows Server 2008 kan være en stor platform for din HTPC og heldigvis er der et sæt af værktøjer til rådighed , der vil hjælpe dig med det op optimalt til dette formål . Revidere disse trin for at oprette din egen HTPC
1 .
få ret til processoren. Du skal have en processor , der er hurtig nok til at perfekt håndtere video og audio dekodning af HD materiale . En 3. 1GHz dual-core CPU designet til at køre ved en lavere temperatur vil være egnet , for eksempel en AMD Athlon II X2 255 Socket AM3 .
2 .
Find et brugbart bundkort . Få en til at matche dine valgte processor . Hvis du ønsker en lille HTPC på størrelse med en videobåndoptager , skal du vælge en mikro- ATX bundkort . Hvis du vælger en med onboard grafik -processor ( GPU ) og HDMI , vil du ikke nødt til at købe en separat grafikkort . Tilsvarende er sunde og netværk, hardware ofte indarbejdet i bundkortet , men du måske ønsker at vælge din egen dedikerede kort eller adaptere for at få de funktioner eller kvalitet , du ønsker , såsom 7,1 i stedet for 5,1 lyd . Hvis du køber en AMD -processor , skal bundkortet være en Socket AM3 type , for eksempel Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H .
3 .
erhverve en tilstrækkelig random access memory ( RAM ) . RAM er ikke en afgørende del af en HTPC . To 1- gigabtye ( GB ) kort bør være tilstrækkelig , men vælge to 2- GB, hvis du foretrækker det. Sørg for, at den type kampe bundkortet , for eksempel bør det DDR3 til Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H .
4 .
Procure en harddisk ( HDD ) . Kapaciteten afhænger af , hvad du tror , du vil gemme på det . Giv dig selv mere end du har brug , så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for lagerplads. Kig efter en rolig og energieffektiv en , for eksempel Western Digital GreenPower . Bemærk , at film tager væsentligt mere plads til opbevaring . Ofte 03:57 gigabytes per film .
5 .
Secure et optisk drev . En dvd read only memory ( ROM ) drev anbefales som et minimum mulighed, men vil du måske Blu-ray kompatibilitet , hvis du kan bruge mere , for eksempel en 8X BD-ROM 16X DVD-ROM 40X CD-ROM .

6 .
Find og købe en sag og strømforsyning ( PSU ) . Hvis du afviklet på en mikro-ATX bundkort , få en micro-ATX sag . Mange tilfælde en PSU . En 350W PSU bør være tilstrækkelig . Sørg for, at PSU er rimelig kvalitet (det er bedre at undgå den billigste ) , og forsøge at få en rolig en .
7
Hook-up et tastatur og en mus . Anskaf en trådløs tastatur og mus til HTPC
8
Saml systemet og . konfigurere bundkortet i henhold til sin dokumentation . Sæt CPU i bundkortet , der matcher de relevante stifter , pas på ikke at bøje nogen af sine ben . Installer bundkortet ind i sagen og krog op på strømforsyningen . Installere det optiske og harddiske , sætte dem ind i bundkort med de relevante kabler og sikre dem i deres slots .

Plug -in noget grafik eller lydkort hvis det er nødvendigt . Stik i RAM , sikre, at den er placeret korrekt i sin ret slots ved at matche RAM til slot . Luk op i sagen og fastgør mus og tastatur ved at konfigurere disse trådløse enheder .
9 .
Installer Windows Server 2008 . Hent og kør Windows 2008 arbejdsstation Converter . Disse værktøjer hjælper du tænder din Windows Server 2008 til en arbejdsstation ved at slukke funktioner, som du ikke behøver , ligesom server -tjenester og rolle setup og til at hjælpe dig oprette de funktioner, du har brug for din HTPC .
10 .
Hent og installer de nyeste drivere til dine forskellige enheder til Windows Server 2008 .

gode råd og advarsler


  • Du kan også være interesseret i at opbygge en tavs HTPC system til at forbedre din hjemmebiograf oplevelse ved at vælge en blæserløse bundkort og grafikkort , lydløs processor køler og strømforsyning og en sag optimeret til varme konvektion og luft gennemløb ved hjælp af godt positioneret store 120 mm i diameter fans kører med lav hastighed .


  • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en MCE PC



     

    Kommentarer

    Code:
    change