hvordan man opbygger en MCE PC

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-27

Windows Media Center Edition ( MCE ) var oprindeligt en speciel version af Windows XP, når den først blev introduceret . Dag , er det inkluderet med de fleste versioner af Microsoft Windows som en ekstra program . Computeren krav til opbygning af en MCE computer er ikke nær så strenge som de engang var . For eksempel gør samtidig have et tv-tunerkort installeret Media Center-computeren arbejde som en digital videooptager , er det ikke længere en nødvendig funktion . MCE computere være omdrejningspunktet for et digitalt underholdningssystem .

Du skal bruge:
Computer sag
. Bundkort /CPU /RAM .
Harddisk .
Optiske drev.
TV- tuner -kort (ekstraudstyr ) .


1 .
Sæt bundkort til computeren tilfældet med skruer .
2 .
Installer CPU , RAM og valgfri tv- tuner -kort til bundkortet.
3 .
Installer harddisk og optiske drev til computeren tilfældet med skruer .
4 .

Slut harddisk og optiske drev til bundkortet med SATA kabler følger med bundkortet .
5 .
Boot computeren og installere Microsoft Windows . Hvis du installerer Windows XP , " Media Center Edition " er påkrævet . Hvis du installerer Windows Vista eller 7 , "Home Premium " eller " Ultimate " version er påkrævet .
6 .
Kør " Windows Media Center " efter at Windows er blevet installeret. En guide fører dig gennem konfigurere systemet resten af vejen .

gode råd og advarsler


  • Et tv -tunerkort er valgfrit . Uden en tv- tuner -kort , kan en Media Center PC spiller stadig musik og videoer på computeren .


  • Previous:nothing Next:tips om forbedring af livet for en bærbar batteri     

    Kommentarer

    Code:
    change