hvordan man opbygger en ny gaming pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-07

Hvis du har spillet videospil i en længere periode , kan du sammenligne den grafiske udformning af , hvad du ser nu 10 år siden , eller endda fem eller to år siden , og se en væsentlig forskel . Spil er en af de øverste drivkræfterne i udvikling af computerteknologi . Så hvis du ønsker at bygge en ny gaming pc , skal du bruge komponenter ud over de behov, en e-mail og net-surfing maskine, såsom en grafisk processor , og de fleste af disse komponenter vil være nødvendigt at være tæt på den højeste ende teknologi rådighed på det tidspunkt du bygge .

Du skal bruge :
Stjerneskruetrækker
. Computer sag .
Strømforsyning .
Bundkort .
Central processing unit .
Termisk paste .
CPU køleprofil .
Kølelegeme fan .
Random Access Memory .
Grafisk Processing Unit .
Harddisk .
Disk bakke drev .
2 ventilatorer .
Monitor .
Tastatur .
Mus .


1 .
Åbn dækslet på computeren sagen og lægge sagen åbne side opad. Placer strømforsyningen inde i sagen , og hold det op mod det port på bagsiden-det vil være en stor firkant af åbne plads på bagsiden af sagen , lidt mindre end bagsiden af strømforsyningen selv . Skru strømforsyningen på plads i de fire monteringsbeslag .
2 .
Bundkortet vil omfatte mandlige og kvindelige skruebeslagene at holde bestyrelsen hævet over sagen overflade . Kontroller placeringen af monteringsbeslag på dit bundkort og sno parentes i de relevante positioner . Placer bundkort fladt på toppen af dem, og skru den på plads .
3 .
udledning og løft håndtaget til CPU soklen på bundkortet . Notat, som hjørne på soklen indeholder en trekant monteret på den . Find de samme trekant på et af hjørnerne af toppen af CPU . Match to trekanter og skub CPU , pin-nedad , ind i sin sokkel . Tryk stikket håndtaget ned
4
Klem en DAB af termisk pasta på midten af CPU-. beløbet bør på størrelse med et riskorn . Skru kølelegeme blæser på CPU køleprofil , udstødnings-siden står , så det er blæser ud af kølelegemet . Indstil køleplade på CPU , og hvis køleprofil har metalclips at knytte sig til den CPU soklen , sæt den i.
5 .
Sæt computerens kabinet opretstående og fjern panelet modsatte dækslet fra tilfældet . Fjern eventuelle paneler blokere nødvendige flytbare medier harddisk havne på forsiden af sagen . Glid harddisk eller drev i drevet hylderne gennem de åbnede diskdrev havne . Skru dem på plads i forbindelse med adgang og overfor panel sider . Skub harddisken ind i en hylde fra indersiden af sagen --- harddisken ikke behøver at blive placeret i en port åben til forsiden af sagen , fordi det ikke vil være direkte manipuleres af brugeren . Skru harddisken ind i hylden . Skub " modsatte side " panel tilbage på computerens kabinet , og sætte sagen tilbage på sin side .
6 .
Find RAM slots , som sandsynligvis vil blive ved siden af CPU soklen på bundkortet . Skub RAM chips ind i hullerne , så off- center hak i deres tænder kamp hakket på slots . Tag den GPU -kortet og skub det ind i en bus slot på bundkortet . Skru enden af kortet med output -stikkene ind i bagsiden af kabinettet .
7 .
Find ventilation porte på computerens kabinet . Skru to ventilatorer ind i sagen på forskellige sider . Oprettet en , så det suger luft ind i sagen og de andre , så det blæser udstødning , om oprettelse af en linje for luftstrøm.
8 .
Slut strømforsyningen til bundkort , harddisk , diskettedrev , ventilatorer og GPU hvis den har en indbygget ventilator . Tilslut harddisken og harddisk til bundkortet via IDE eller ATA kabler .
9 .
Luk op computerens kabinet , og læg det oprejst. Tilslut skærmen , tastaturet og musen periferiudstyr til de relevante input og output porte på bagsiden af kabinettet .

gode råd og advarsler


 • Ting at overveje , når du vælger en GPU er hvad businterface den bruger ( AGP eller PCI Express ) , byte størrelsen af dets hukommelse , hvor mange pixel pipelines , den har , og om den har en VGA , DVI eller tv S-Video monitorudgang .
 • Hvis du ønsker at presse mere ydelse ud af din processor , hukommelse eller GPU , kan du overclocke dem til at håndtere hyppigere elektriske signaler . Men vær advaret om, at fremgangsmåde skaber mere varme fra dine komponenter , hvilket øger behovet for et pålideligt kølesystem .
 • For de fleste pålideligt køle computeren , kan du overveje at installere et flydende kølesystem til at supplere din fans .
 • Statisk stød fra dine hænder kan skade computerens komponenter . Altid aflade evt statisk elektricitet fra din krop ved at røre en metal del af computerens kabinet , før du rører de interne komponenter .
 • Behandl din skruetrækker med omhu . En vildfaren skruetrækker kan ridse eller endda punkteres bundkortet eller andre interne dele .
 • Når holde CPU , gør RAM , GPU eller enhver anden bus kort , ikke røre benene eller tænder , der forbinder ind i bundkortet . Forurenende stoffer fra dine hænder kan forstyrre kommunikationen af disse enheder .
 • Balance dit budget mod de komponenter, potentiale for ukurans . Bedre komponenter er typisk dyrere , men de tager længere tid at blive forældet . Men forældelse er en kendsgerning computing , så vær parat til at opgradere til sidst , hvis du er seriøs om at holde op med nye spil udgivelser .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan afgøre , hvad der gør et godt grafikkort   

  Kommentarer

  Code:
  change