introduktion til computerens komponenter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-19

I dag , computere dominerer store dele af vores liv , men relativt få af os ved, hvordan alle de dele, der udgør den computer arbejder sammen . Computere kan forekomme kompliceret , men der er kun et par vigtige elementer , der styrer deres funktion , hvilket gør dem forholdsvis let at forstå .

RAM

Et af de mest omdiskuterede aspekter af computere --- normalt beskæftiger sig med computer speed--er RAM , eller Random Access Memory . RAM gemmer midlertidigt læse -og skrive data til CPU'en --- eller Central Processing Unit --- for at få adgang . Også normalt benævnt computerens hukommelse , RAM er flygtigt . En mangel på RAM kan føre til processer, der udføres meget langsomt . Langsom ydeevne , kan undertiden være tilskrives at have for mange programmer eller programmer åbnet på ¨¦n gang , da hvert program bruger RAM .

CPU

CPU --- behandlede hjerne af computeren --- er en lille chip med mange funktioner, som sættes i bundkortet . CPU udfører de nødvendige beregninger for computeren til at fungere . Den indeholder en mikroprocessor , den centrale kerne af hjernen . Mange avancerede programmer --- såsom moderne operativsystemer --- kræver visse niveauer af CPU-kraft til at køre ordentligt .

Bundkort

Bundkortet er det centrale stikket punkt i computeren . Den indeholder en plug -in-området til CPU'en samt RAM . Bundkort vil kun støtte et bestemt interval af CPU typer . derfor er det vigtigt at afgøre foreneligheden før at erstatte en eksisterende CPU

Input og Output

Computere arbejde med en række input og output-enheder , der gør dem funktionelle for brugeren . Monitorer er det centrale outputenhed forbundet med computeren , giver en visuel fortolkning af programmer . Eksterne skærme stik i bundkortet . Tastaturet og musen er andre enheder , der tillader brugerinteraktion med computeren . De fleste moderne computere leveres med flere andre input og output funktioner , såsom USB- og Ethernet- porte og trådløs funktion .


Previous:nothing Next:hvordan man kan migrere fra en palme på en brombær 

Kommentarer

Code:
change