mikroprocessor projektideer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-18

En mikroprocessor , så opkaldt efter sin lille størrelse og dens evne til at bearbejde information , er hjernen i en computer , en anordning, hvormed data lagres og bruges af softwaren. Det er beliggende på en silicium wafer og giver hastigheden for computeren . Mikroprocessorer anvendes også i telefoner , termostater , biler og egner sig til mange andre projekter, hvor det er hjernen i enheden .

Dørklokke Sikkerhed

Med en mikroprocessor , kan dørklokken være meget mere end en enhed , der udsender en ringetone . Med et projekt opgradering , som skitseret på 8085Projects , kan det blev en del af sikkerhed i hjemmet . Du kan bruge en mikroprocessor , der forbinder en lys til dørklokken og overvåger tilgængelige lys . Når dørklokken trykkes , lyset tændes om natten , men ikke i løbet af dagen .

LED Star

På Quasar Electronics , et projekt til rådighed for en light-emitting diode ( LED ) stjerne , med 30 lyse røde lysdioder , der blinker i 10 forprogrammerede mønstre , alle kontrolleret af en mikrocontroller , en meget lille computer ved hjælp af en mikroprocessor .

Digital termometer

Electronic Design har et projekt at bygge en digital termometer med små omkostninger , med mikroprocessor kontrollerer udlæsningen . Projektet kunne udvides til at lade enheden til at måle mere end temperaturen .


Previous:nothing Next:anvendelser af usb bluetooth dongles 

Kommentarer

Code:
change