min HP iPAQ 5550 er at forbinde , men ikke synkronisering

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-26

HP iPAQ 5550 kommer i en størrelse, der nemt kan passe ind i dine lommer , så du kan tage med ikke kun din e-mails og internettet , men også din Microsoft Office- filer til at gennemgå , redigere og tilføje til . Du skal synkronisere 5550 til computeren via USB- kabel , der fulgte med enheden , på den måde du har de seneste oplysninger om iPAQ og du kan gemme alle ændringer du har foretaget på enheden med din computer

Du skal bruge: <. br > Computer sag .
Bundkort /CPU /RAM .
Harddisk .
Optiske drev.
TV- tuner -kort (ekstraudstyr ) .


1 .
Åbn din firewall -software , enten ved at klikke på ikonet på computerens skrivebord , eller ved at vælge " Programmer ", når du Klik på " Windows " -knappen . Åbn firewall 's liste over godkendte programmer og føje ActiveSync , hvis det ikke er på listen .
2 .
Tilslut din iPAQ til computeren ved at tilslutte USB- kablet i computeren og i bunden af den iPaq . Klik på Windows -knappen på computeren , og derefter vælge " Programmer " og klik på " Microsoft ActiveSync . "
3 .
Klik på " Funktioner " og derefter " Indstillinger "og derefter " Sync -indstillinger. " Klik på en kasser med markeringer i dem under afsnittet " Server " , så check mærker forsvinder .
4 .
Klik på boksen ved siden af iPaq 5550 i afsnittet som hedder " Desktop " , så en markering i boksen . Klik på " OK "-boksen for at gemme dine valg .
5 .
Tag iPaq fra kablet og vente på en besked skal vises på den computer, den iPaq er blevet afbrudt . Sæt iPaq tilbage i din computer og vent omkring to minutter for at se om du kan synkronisere den med computeren .
6 .
Genstart computeren og udføre en blød nulstilling på iPaq hvis du stadig har problemer synkronisere de to . Bruge pennen til at trykke på den lille knap på bunden af iPaq at starte soft reset .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette zip -fil passwords 

Kommentarer

Code:
change