ting at se til , når de køber en bærbar computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-20

Flere og flere mennesker er at investere i bærbare computere på grund af deres alsidighed og bekvemmelighed . Men hvis en bærbar ikke er udstyret med de nødvendige komponenter til at udføre sine højeste standarder, kan det skabe flere problemer end løsninger . Der er flere vigtige funktioner til at kigge efter , når de køber en bærbar computer , der kan bidrage til at afhjælpe mange mulige skuffelser i sine præstationer .

Processor

Processoren spiller en stor rolle i fastsættelsen af responstiden for programmer, der kører på en laptop . Det er normalt mest fordelagtigt at finde en med en hurtig processorhastighed , der også kører køligere . Dette giver mere energi , der skal anvendes i forbindelse med programmets drift og mindre til at drive blæseren for at køle systemet . Dette er især vigtigt , hvis den bærbare intenderede brug omfatter køre flere programmer samtidig .

batterilevetid

Normalt , laptops kommer med en standard 6-cellet batteri og give en valgfri opgradering til et 9- celle lithium batteri til en yderligere opladning . I de fleste tilfælde er 9-cellers lithium batteri opgradere værd de ekstra omkostninger . Det kan øge bulk og vægt laptop , men giver en meget længere batteritid . Selvom hver laptop adskiller baseret på dens styresystem og specifikationer , er et 9- celle lithium batteri skønnes at give 50 procent længere levetid mellem opladninger end et 6- celle batteri .

Hard Drive

Harddisken gemmer alle de programmer og filer gemt på den bærbare computer. Det er vigtigt at overveje størrelsen og hastigheden , når du vælger en harddisk . En hastighed på 5400 RPM til 7200 RPM med mindst 40GB lagerplads er tilstrækkelig for de fleste bærbare computere . Dog at afhængigt af størrelsen af flertallet af de filer gemt på harddisken , kan det være værd at opgradere lagerplads .

Random Access Memory

Computere bruge RAM som en midlertidig hukommelse kilde til åbning af dokumenter , kørende programmer og lagring af oplysninger i løbet af internet browseren . Hvis en bærbar ikke er udstyret med en tilstrækkelig mængde RAM , vil harddisken bruges som en midlertidig lagerenhed , hvilket vil medføre den bærbare computer til at køre langsomt . Det er typisk bedst at købe en bærbar computer med mellem 1 GB og 2 GB RAM , eller opgradere til dette beløb senere , hvis det er nødvendigt.


Previous:nothing Next:hvordan man kan initialisere Logitech Cordless iTouch 

Kommentarer

Code:
change