tips om forbedring af livet for en bærbar batteri

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-27

Få mest ud af din bærbare computers batteri kan tage nogle omhyggelig planlægning og lateral tænkning . Det vigtige ting at huske er , at bærbare computere, selv om stærke , ikke har en endeløs mængde af strøm og kun bør anvendes til at udføre væsentlige opgaver og gemme multitasking for en computer, der har ubegrænsede midler .

skru ned for lysstyrken

Computer skærmens lysstyrke , især på bærbare computere , er nem at skrue ned . Ofte , alt hvad der kræves for at gøre det er at trykke på en indbygget tastatur nøgle , eller ved at trykke en genvej til dit operativsystem . Reducere skærmens lysstyrke betyder, at computeren ikke behøver at bruge så meget magt til at gøre lyseffekten lysere , derfor sparer på strømmen .

Prioriter

Staying organiseret og arbejde på kun én opgave ad gangen kan hjælpe dit batteri holder længere . Dette skyldes det større antal af programmer, der kører på et hvilket som helst tidspunkt får computeren til at arbejde hårdere . Ved at lukke alle undtagen én ansøgning , sikrer du , at du får mest muligt ud af dit batteri . Overvej også de programmer, der kører uden at man ved . Ting som søgninger , widgets og gadgets kan spise i dit batterilevetid uden at du mærker . Lukke dem ned , når det ikke direkte brug .

Minimalistisk

Jo færre eksterne enheder , du bruger sammen med din bærbare computer , jo længere batteri holder . Ting som flash -drev , mus , tastatur , og alt andet der er tilsluttet din bærbare , alle afløb ekstra strøm . Medmindre du absolut har brug for dem , der ikke bruger eksterne enheder sammen med din bærbare computer.

gå enegang

Ophold afbrudt fra internettet kan gøre din laptop batteri sidste meget længere . Selv når du ikke aktivt kigger , din bærbare konstant overvåger forbindelsen og udfører tilslutning kontrol . Når du ikke bruger internettet , afbryde dit trådløse løsning . Du kan altid slå den til igen , når du har brug for det . Det samme gælder for Bluetooth kapaciteter .

Motion

Sørg for at dit batteri bliver regelmæssig motion . Det er vigtigt , at dit batteri ikke er overladt oplades lang tid . Laptop-battery. org , anbefaler ikke efterlader et batteri oplades mere end tre uger. Ældre batterier kan også lider af , hvad der er almindeligt kendt som "Memory Effect ", som opstår , hvis en bærbar batteriet ikke er tilladt at opkræve op , og det løber ned . For eksempel , tilsluttet hvis det er altid i en stikkontakt og ikke anvendes på farten . Ikke giver dit batteri til at køre helt ned resulterer ofte i at det er ude af stand til at holde en opladning . Dette er ikke et problem med moderne Li-ion batterier.


Previous:nothing Next:specifikationer for Compaq Presario s6104nx 

Kommentarer

Code:
change