trådløs router Range Extender oplysninger

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-22

En trådløs rækkevidde extender eller trådløs repeater , øger rækkevidde af et WLAN signal . Det er normalt placeret i et område , hvor der er en svag Wi-Fi- signal fra en trådløs router

Funktion

Et trådløst range extender opfanger signaler fra en WLAN -netværk og rundsender dem . En computer eller en anden arbejdsstation , der kan modtage trådløse signaler , men er ikke inden for rækkevidde af den oprindelige udsendelse stationen kan modtage de signaler, via den trådløse repeater .

Fordele

En trådløs repeater skal kun sættes ind i en mur for at arbejde . Den udfører hver anden funktion trådløst . Når objekter såsom vægge eller apparater afbryde det originale signal , vil en trådløs repeater styrke signalet , som gør det muligt at passere gennem forhindringer og nå arbejdsstationer langt fra det oprindelige signal .

Advarsel

Jo længere væk fra det oprindelige signal om, at en trådløs repeater er , jo svagere signalet vil det genudsende . Routere fra fabrikanten tv et signal til en repeater foretaget af en anden producent kan have dårligere resultater end en router og repeater fra den samme producent.


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer video hukommelse på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change