vedligeholdelse tips til en lenovo li - ion batteri

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-13

A lithium-ion batteri bruges i mange bærbare computere og andet elektronisk udstyr . For en til at fungere ordentligt, dog har visse teknikker , der skal udnyttes . Dette er især tilfældet, når batteriet er nyt , under ophugning i fase . Lenovo kender dens batterier indefra og ud , og giver tips om hvordan man korrekt anvender sin lithium-ion- batterier .

oplade helt

Når batteriet er nyt , skal det oplades helt før brug . Dette aktiverer de kemikalier inde , hvilket sikrer et deep cycle afgift . Ikke opkræver det bare en lille smule , tænker afgiften er god nok . Du skal lade det på opladeren indtil indikatoren hedder batteriet er klar til at blive brugt .

Ingen dyb afladning

Nikkel -metalhydrid -batterier skal være dybt afladet før brug , men Lenovo stater gør dette til en lithium-ion- batteri vil ødelægge det . Derfor aldrig dybt udledning et lithium-ion batteri , men snarere sæt den i opladeren , når den ikke er i brug . Dette holder det fuldt opladet .

nr. Fugt

Lithium-ion batterier er ikke forseglet vandtætte . De bør ikke anvendes i høj fugtighed områder , såsom en båd . For saltvand miljøer , vil salt -laden fugt i luften korroderer batteriet ud indefra og ud . Hvis du skal bruge en batteripakke på en båd , skal du fjerne det et tørt sted , så snart du er færdig med at bruge det .

Undgå Ekstreme temperaturer

Boston College anbefaler at man undgår ekstreme temperaturer . Om vinteren , må du ikke lade dit batteri i en kold bil . Om sommeren kan ikke lade dit batteri i en bil med rullet op-vinduer. Ekstreme temperaturer nedbrydes de kemikalier i et batteri , reducere dens levetid .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer Hauppauge 2250 til en dell stationær 

Kommentarer

Code:
change